Keresés

62,71Ron
47,03Ron

Könyörtelenek - Guillou, Jan
Animus Kiadó
A vid√©ki intern√°tus di√°kk√∂z√∂ss√©g√©t a k√≠m√©letlen erŇĎszak, a gyeng√©bb megal√°z√°s√°nak kultusza uralja. A fŇĎhŇĎs, Erik sz√°m√°ra azonban ez nem √ļjdons√°g. A nevelŇĎapj√°t√≥l kapott ver√©sek otthon mindennaposak, √©s kor√°bbi iskol√°j√°ban is a nyers fizikai erŇĎtŇĎl f√ľgg√∂tt a poz√≠ci√≥ja. Mint "probl√©m√°s gyerek", ebbŇĎl a k√∂rnyezetbŇĎl ker√ľl a bentlak√°sos int√©zm√©nybe, mintegy utols√≥ es√©lyk√©nt. √öj bar√°tj√°val, Pierre-rel k√©ts√©gbeesetten pr√≥b√°lj√°k meg√©rteni a gonosz term√©szet√©t, √©s keresik a megold√°st, mik√©nt lehet legyŇĎzni √ļgy, hogy ŇĎk maguk nem v√°lnak gonossz√°. De vajon le lehet k√ľzdeni az erŇĎszakot erŇĎszak alkalmaz√°sa n√©lk√ľl?
Az √≠r√≥ saj√°t ifj√ļkori √©lm√©nyeit is meg√∂r√∂k√≠tŇĎ reg√©ny - amely A legyek ura √©s az Iskola a hat√°ron c√≠mŇĪ mŇĪvekkel mutat rokons√°got - klasszikuss√° v√°lt Sv√©dorsz√°gban.
A k√∂nyvbŇĎl film is k√©sz√ľlt, amelyet 2004-ben a legjobb k√ľlf√∂ldi filmnek j√°r√≥ Oscar-d√≠jra is jel√∂ltek. A bor√≠t√≥n a szerzŇĎ ifj√ļkori arck√©pe l√°that√≥.

ISBN: 9633244166
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 304
Méret [mm] : 142 x 210 x 20
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Könyörtelenek - Guillou, Jan
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK