Keresés

55,48Ron
41,61Ron

Koborló boszorkány - Geary, Debora
Maxim Könyvkiadó
Marcus Buchanan k√ľl√∂nleges f√©rfi: l√©tezik egy k√∂ztes vil√°g, amelybe k√ľl√∂nleges erŇĎk seg√≠ts√©g√©vel be tud l√©pni. Marcus egy asztr√°lutaz√≥. Mag√°nyos aggleg√©ny, aki m√°r r√©g√≥ta remete√©letet √©l f√°jdalmas m√ļltja miatt. M√©g gyermek volt, amikor elvesztette az ikertestv√©r√©t, Evant.
Egy nap k√ľl√∂n√∂s j√≥slatot kap: tal√°l majd egy csecsemŇĎt, akit Morgannek h√≠vnak, √©s neki kell majd gondj√°t viselni. A f√©rfi nem hisz a j√≥slatban, de a v√©gzet√©t senki sem ker√ľlheti el... Marcus k√©ts√©gbeesetten pr√≥b√°lja kiker√ľlni ezt a feladatot, de Moira √©s a boszork√°nyok mindent megtesznek, hogy a f√©rfi √ļjra megnyissa a sz√≠v√©t, √©s megtal√°lja √∂nmag√°t. √Čs mik√∂zben Marcus pr√≥b√°l megk√ľzdeni a mindennapok neh√©zs√©geivel, a kis Morgan k√ľl√∂n√∂s k√©pess√©geinek kord√°ban tart√°sa is kih√≠v√°sok el√© √°ll√≠tja, hiszen a kisl√°ny is asztr√°lutaz√≥. Hatalmas √©s k√ľl√∂nleges energi√°inak megfejt√©se m√©g a tapasztalt boszork√°nyokat is pr√≥b√°ra teszi.
Vajon Marcus a f√°jdalmon √°t megtal√°lja az utat a szeretet √©s a gy√≥gyul√°s fel√©? √Čs a boszork√°nyk√∂z√∂ss√©g k√©pes lesz kord√°ban tartani az asztr√°lutaz√≥k erej√©t?

ISBN: 9789632617428
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 368
Méret [mm] : 137 x 208 x 24
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Koborló boszorkány - Geary, Debora
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK