Keresés

55,48Ron
41,61Ron

Klikk - Stone, Tamara Ireland
Maxim Könyvkiadó
Tal√°ld meg a p√°rod!

Allie nem egy √°tlagos l√°ny, hobbija a programoz√°s. A CodeGirls ny√°ri t√°borban egy k√ľl√∂nleges programot √≠rt, mely k√∂z√∂s √©rdeklŇĎd√©s√ľk alapj√°n p√°ros√≠tja a felhaszn√°l√≥kat. A p√°rok nem l√°tj√°k egym√°st, de amikor egym√°s k√∂zel√©ben tart√≥zkodnak, a telefonjuk jelez, √©s egy k√©pet dob fel a m√°sikr√≥l. A program neve: Klikk. Az applik√°ci√≥ hamar n√©pszeru lesz, √©s a l√°ny tan√°ra szeretn√©, hogy Allie nevezzen egy versenyben ezzel az alkalmaz√°ssal. Kider√ľl azonban, hogy Allie ellens√©ge, Nathan is indul a megm√©rettet√©sen.
A l√°ny applik√°ci√≥ja hatalmas siker, de hamar kider√ľl, hogy a Klikk olyan k√©peket is felt√∂lt a telefonr√≥l, amiket nem tett k√∂zz√© a tulajdonos. √ćgy Allie bar√°tnŇĎje is k√≠nos helyzetbe ker√ľl. Allie-nek p√°r napja van kijav√≠tani a hib√°t, ez√©rt minden perc√©t a sz√°m√≠t√≥g√©pes teremben t√∂lti. √Ām elvonja a figyelm√©t, hogy itt tart√≥zkodik Nathan is, akinek szint√©n gondja akadt a j√°t√©k√°val.
Vajon Allie ki tudja jav√≠tani a hib√°t √©s el tudja √©rni, hogy a felhaszn√°l√≥k √ļjra b√≠zzanak benne? LegyŇĎzheti ellenfel√©t √©s megnyerheti a versenyt? √Čs visszakaphatja valaha a bar√°tait?

ISBN: 9789632618890
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 288
Méret [mm] : 139 x 208 x 17
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Klikk - Stone, Tamara Ireland
    Klikk - Stone, Tamara Ireland
    55,48Ron
    41,61Ron (Kateg√≥ria: Ifj√ļs√°gi irodalom)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK