Keresés

66,60Ron
49,95Ron

Kiszolg√°ltatva - Sophie Hannah
Kossuth Kiadó
"A fordulatos pszichithriller hamis√≠tatlan Sophie Hannah-i m√≥don az emberi l√©lek legm√©ly√©re √°s. A modern thriller mestere ez√ļttal a csal√°don bel√ľli erŇĎszak, a b√°ntalmaz√°s mozgat√≥rug√≥it t√°rja fel, minden oldalon egy-egy √ļjabb mozaikkock√°t illesztve a t√∂rt√©netbe, am√≠g teljes nem lesz a k√©p.

Egyik este ismeretlen nŇĎ √°ll√≠t be Simon Waterhouse nyomoz√≥ otthon√°ba. Azt √°ll√≠tja, hogy ŇĎ Proust fel√ľgyelŇĎ l√°nya, √©s az apja bizony√≠t√©kot hamis√≠tott, minek k√∂vetkezt√©ben egy √°rtatlan embert v√°dolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, sz√©l√ľt√∂tt feles√©g√©t.
A vid√©ki Angli√°ban j√°tsz√≥d√≥ t√∂rt√©net sz√°lai √∂sszekapcsol√≥dnak a d√ľsseldorfi rep√ľlŇĎt√©ren ragadt okos, sikeres √ľzletasszony, Gaby Struthers t√∂rt√©net√©vel, valamint egy 20 √©v k√∂r√ľli √°pol√≥nŇĎ√©vel. A k√©t nŇĎ k√©nytelen egy hotelszob√°ban t√∂lteni az √©jszak√°t N√©metorsz√°gban, am√≠g jobbra fordul az idŇĎj√°r√°s √©s felsz√°llhat a g√©p√ľk. Az √°pol√≥nŇĎ is azt √°ll√≠tja, hogy Gaby r√©gi szerelm√©t, Timet √°rtatlanul fogj√°k el√≠t√©lni feles√©ge meggyilkol√°s√°√©rt.
A p√©nz lett volna az ind√≠t√≥ok? Vagy az engesztelhetetlen gyŇĪl√∂let, amit a f√©rj magatehetetlen feles√©ge miatt √©rez? A bonyolult rejt√©ly megold√°sa Simon Waterhouse-ra Sophie Hannah csavaros eszŇĪ nyomoz√≥j√°ra √©s csapat√°ra v√°r
"

ISBN: 9789630987387
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 500 oldal
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Kiszolg√°ltatva - Sophie Hannah
    Kiszolg√°ltatva - Sophie Hannah
    66,60Ron
    49,95Ron (Kateg√≥ria: Sz√©pirodalmi)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK