Keresés

88,80Ron
71,04Ron

Katonai j√°rmŇĪvek nagyk√∂nyve
Alexandra Kiadó (A)
Hadig√©pezetek f√∂ld√∂n, v√≠zen, levegŇĎben

Az emberek a civiliz√°ci√≥ kezdet√©tŇĎl fogva arra t√∂rekedtek, hogy megv√©dj√©k az √°ltaluk l√©trehozott k√∂z√∂ss√©geket, √©s tov√°bb terjeszkedjenek. Ahhoz, hogy egy birodalom sikeres √©s hossz√ļ √©letŇĪ legyen, kulcsfontoss√°g√ļ volt az √ļjszerŇĪ katonai eszk√∂z√∂k haszn√°lata. A csat√°kat hossz√ļ √©vezredeken √°t kiz√°r√≥lag f√∂ld√∂n √©s v√≠zen v√≠vt√°k, a levegŇĎ csup√°n a k√∂zelm√ļltban v√°lt hadsz√≠nt√©rr√©. A rep√ľlŇĎg√©pek megjelen√©s√©vel azonban egybŇĎl felmer√ľlt a l√©gi hadvisel√©s gondolata is.

E k√∂tet t√∂bb mint hatvan hihetetlen harci g√©pezetet mutat be, melyeket a t√∂rt√©nelem sor√°n f√∂ld√∂n, v√≠zen √©s levegŇĎben bevetettek. LenyŇĪg√∂zŇĎ, √©lethŇĪ illusztr√°ci√≥k, le√≠r√°sok, l√°tv√°nyos csatajelenetek szeml√©ltetik, hogyan alkalmazt√°k ezeket a szerkezeteket a harcban.

Fedezz√ľk fel, hogyan jutott el a technikai fejlŇĎd√©s a hettita harci szek√©rtŇĎl a T-34 harckocsiig, a r√≥mai hadig√°ly√°kt√≥l a Nimitz-oszt√°ly√ļ rep√ľlŇĎg√©p-anyahaj√≥kig, vagy a Fokker Dr.1-tŇĎl az F-14 Tomcatig.

ISBN: 9633576632
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 224
Méret [mm] : 215 x 270 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Katonai j√°rmŇĪvek nagyk√∂nyve
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK