Keresés

64,56Ron
54,88Ron

Kamaszharc - Balatoni József, Jocó bácsi
Jaffa Kiadó
Tal√°lkoz√°s egy fiatalemberrel...

Dr. Horolovszky Tam√°s harmincegy √©ves jogtan√°csos egy szerelmi szak√≠t√°s ut√°n bek√∂lt√∂zik √©lete elsŇĎ √∂n√°ll√≥ lak√°s√°ba. Kez√©be ker√ľl egy kopott kis doboz, rajta felirat: Eml√©kek. A dobozban a gimn√°ziumi ellenŇĎrzŇĎ k√∂nyvek mellett egy megs√°rgult f√ľzetet tal√°l - kamaszkori napl√≥j√°t. Fel√ľti, elkezdi olvasni, √©s nem gyŇĎz csod√°lkozni. Ezt val√≥ban ŇĎ √≠rta?
Nem, nem ŇĎ √≠rta. Hanem a tizenh√©t √©ves, j√≥fi√ļs√°got megel√©gelŇĎ, sz√ľlŇĎk ellen l√°zad√≥, vil√°gmegv√°lt√≥ terveket d√©delgetŇĎ, ŇĎszinte szerelemre √©s fergeteges szexre v√°gy√≥ Hori. Akinek ŇĎ m√°r a nev√©t is kit√∂r√∂lte az eml√©kezet√©bŇĎl... √Ām a szembes√ľl√©s kamaszkori √©nj√©vel k√©rd√©sek sor√°t ind√≠tja el benne. M√°snap reggel beteget jelent, √©s p√°rbesz√©dbe kezd egykori √∂nmag√°val.
Vajon mit tenne m√°shogy, mint akkor? √Čs most mit kellene m√°sk√©ppen tennie, hogy ne egy √∂nmag√°val √©s az √©let√©vel el√©gedetlen, ki√©gett felnŇĎtt tal√°lkozzon a hajdani fiatalemberrel? Hogy saj√°t mag√°ra ismerjen. Dr. Horolovszky Tam√°s eml√©kezik, √©s √ļjra √©l szerelmet, csal√≥d√°st, bar√°ts√°got... Melyik az igazi √©lete? Melyik az igazi √©nje?
BALATONI J√ďZSEF, azaz Joc√≥ b√°csi, a telev√≠zi√≥s vet√©lkedŇĎbŇĎl √©s a m√©dia k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fel√ľleteirŇĎl j√≥l ismert tetk√≥s t√∂ritan√°r. Szakmai celebk√©nt m√°r sokan tal√°lkoztak vele orsz√°gszerte - √≠r√≥i p√°ly√°j√°n azonban most indul el. A Kamaszharc, b√°r fikci√≥, a tan√°rk√©nt nap mint nap megtapasztalt √©lethelyzeteket, azok tanuls√°gait √©s olykor meglepŇĎ "megold√≥k√©pleteit" dolgozza fel.

ISBN: 9789634750079
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 250 oldal
Méret: 140 mm x 20 mm x 200 mm
Kötés: Kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Kamaszharc - Balatoni József, Jocó bácsi
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK