Keresés

70,30Ron
52,73Ron

J√≥sk√∂nyv - M√ľller P√©ter
Rivaldafény Kiadó
Ji King a ma emberének

"Nem k√∂nyvet, hanem egy csod√°latos t√°rsat szeretn√©k adni neked" - √≠rja M√ľller P√©ter, aki h√ļsz √©vig tanulm√°nyozta az ŇĎsi k√≠nai Ji Kinget, a vil√°g egyetlen k√∂nyv√©t, amellyel besz√©lgetni lehet: k√©rdezhet√ľnk tŇĎle, s a k√∂nyv, mint egy eleven b√∂lcs, v√°laszol. A hagyom√°ny szerint l√°thatatlan "szent szellemek" √°llnak m√∂g√∂tte, akik seg√≠tik azokat, akik sorsuk probl√©m√°ival hozz√°juk fordulnak. A Ji King Keleten √©vezredek √≥ta az emberek tan√°csad√≥ja. A szerzŇĎ √©rdeme, hogy ezt a szent √©s misztikus √≠r√°st haszn√°lhat√≥v√° tette a ma ember sz√°m√°ra, k√∂zelebb hozta a 21. sz√°zad Eur√≥p√°j√°hoz.
Ez a k√∂tet nem a j√∂vendŇĎnket mondja meg, hanem J√ďsol, azaz megmondja, mi a J√ď MEGOLD√ĀS. Mert rajtunk √°ll. Tan√°csot ad, mit tegy√ľnk, hogy a j√∂vŇĎnk J√ďL ALAKULJON.
Ezért lett a címe: Jóskönyv.
A fedŇĎlapon egy titkokat rejtŇĎ cin√≥berv√∂r√∂s ajt√≥ van. Rajta kopogtat√≥. A kopogtat√≥an egy k√≠nai √≠r√°sjel. Jelent√©se: "KettŇĎs boldogs√°g". Itt azt √ľzeni: boldog annak a k√∂nyvnek a szerzŇĎje, melyet egy tud√°sra szomjas olvas√≥ kinyit. √Čs boldog az az olvas√≥, aki hasznos tan√°csokat lel benne. Ketten boldogok. Boldog, aki olvas. √Čs boldog, aki √≠rta.

"A J√≥sk√∂nyv √©letem fŇĎmŇĪve. K√∂zel f√©lmilli√≥ ember √©let√©t seg√≠ti. Val√≥s√°gos "n√©pk√∂nyv" lett. Az eltelt √©vek bebizony√≠tott√°k, hogy a k√∂nyv megsz√≥l√≠t √©s hat. Az √ļj kiad√°sban a haszn√°lat√°t igyekeztem √©rthetŇĎbb√© tenni." (a SzerzŇĎ)

√Ātdolgozott kiad√°s.

ISBN: 9638985248
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 336
Méret [mm] : 154 x 230 x 22
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. J√≥sk√∂nyv - M√ľller P√©ter
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK