Keresés

92,48Ron
69,36Ron

Jóga a boldog gyerekkorért - Csíki Mariann
Bookline Magyarorsz√°g Kft.
108 gyakorlat az √©rzelmek √ļtj√°n

A j√≥ga ŇĎsi tan√≠t√°sai a kisebbekhez is sz√≥lnak. Cs√≠ki Mariann k√∂nyv√©ben egy olyan mozg√°sform√°t mutat be, ami nemcsak a gyermekek eg√©szs√©g√©t ŇĎrzi meg, de fejleszti az √©rzelmi √©let√ľket is: megtan√≠t uralkodni az elm√©n, kezelni az indulatokat, √©s seg√≠t megk√ľzdeni a vil√°g kih√≠v√°saival. A j√≥ga rendszeres gyakorl√°sa az intelligencia √©s a koncentr√°ci√≥ fejlŇĎd√©s√©hez is hozz√°j√°rul, mik√∂zben a gyerek - vagy √©pp a felnŇĎtt - √ļgy √©rzi, a vil√°g legjobb j√°t√©k√°ban vesz r√©szt.
A gyakorlatok k√∂nnyen elsaj√°t√≠that√≥k √©s elv√©gezhetŇĎk otthoni vagy iskolai k√∂rnyezetben is, a sz√ľlŇĎ √©s a pedag√≥gus sz√°m√°ra pedig tov√°bbi m√≥dszertani javaslatokkal is kieg√©sz√ľlnek. A f√©nyk√©pes illusztr√°ci√≥kkal, j√°t√©kos le√≠r√°sokkal ell√°tott k√∂tetet ugyanakkor a gyerekek is √∂r√∂mmel forgatj√°k majd.

Cs√≠ki Mariann mesterien var√°zsolja bele a j√≥ga ŇĎsi rendszer√©t √©s tan√≠t√°sait a gyerekek vil√°g√°ba. J√°t√©kkal, √©rzelemmel, kreativit√°ssal, kiterjedt szakmai tapasztalattal √©s olyan bele√©l√©ssel dolgozik, ami mindenkit mag√°val ragad. Ismeri az utat a legmakacsabb gyerek √©s a legz√°rk√≥zottabb tin√©dzser sz√≠v√©hez is.
Varga Judit, jógaoktató

Mennyivel boldogabbak, kiegyens√ļlyozottabbak, higgadtabbak, empatikusabbak √©s koncentr√°ltabbak lenn√©nek gyermekeink ebben a rohan√≥ vil√°gban, ha napi szinten gyakoroln√°k a j√≥g√°t! Ehhez ad kiv√°l√≥ seg√≠ts√©get Cs√≠ki Mariann egyed√ľl√°ll√≥ k√∂nyve.
L√°badin√© J√≥zsa M√≥nika, fejlesztŇĎpedag√≥gus

Cs√≠ki Mariann t√∂bb mint t√≠z √©ve foglalkozik gyermekj√≥g√°val, oktat√°ssal √©s mozg√°sfejleszt√©ssel. A J√≥ga-M√≥ka rendszer megalkot√≥ja. FŇĎ c√©lja, hogy a mozg√°s minden nap legyen jelen gyermekeink √©let√©ben. Ez√©rt hozta l√©tre a Gyermekeink Mozg√°s√°√©rt Egyes√ľletet, ahol m√°r t√∂bb mint sz√°z lelkes gyermekj√≥ga oktat√≥ tev√©kenykedik.

ISBN: 9789634331636
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 272 oldal
Kötés: Keménytáblás
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Jóga a boldog gyerekkorért - Csíki Mariann
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK