Keresés

46,06Ron
34,55Ron

Intimit√°s - Osho
√Čdesv√≠z Kiad√≥
A bizalom mŇĪv√©szete

Mindenki fél az intimitástól.
Bizalmas viszonyra v√°gyunk, de nem mutatjuk meg magunkat.
Ez az egyik legfontosabb konfliktusforr√°s a bar√°tok √©s a szerelmesek k√∂z√∂tt: egyik√ľk sem akar felhagyni a v√©dekez√©ssel, egyik√ľk sem mer teljesen pŇĎr√©n, ŇĎszint√©n √©s nyitottan fordulni a m√°sik fel√©, pedig mindketten v√°gynak r√°. Ez√©rt mindennaposs√° v√°ltak a "cserbenhagy√°sos" kapcsolatok az olyan t√°rsadalmakban, mint a mi√©nk, amely egyre ink√°bb elfogadja az alkalmi szexet. Ugyanakkor hangs√ļlyosabban van jelen az az √°ltal√°nos √©rz√©s is, miszerint hi√°nyzik a val√≥di intimit√°s. E n√©lk√ľl√∂zhetetlen √©rt√©knek kev√©s k√∂ze van a testi √©rintkez√©shez, b√°r a szex k√©ts√©gk√≠v√ľl egy lehets√©ges ajt√≥.
Sokkal fontosabb azonban legm√©lyebb √©rz√©seink √©s sebezhetŇĎs√©g√ľnk ŇĎszinte felt√°r√°sa. A sebek nem tudnak begy√≥gyulni, ha nem fedj√ľk fel ŇĎket. Min√©l ink√°bb rejtegetj√ľk, ann√°l vesz√©lyesebb√© v√°lnak, hal√°los fek√©lly√© fertŇĎzŇĎdnek. Ebben a gyeng√©d √©s szeretetteljes √ļtmutat√≥ban Osho l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre bemutatja, mit tehet√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy ezt megv√°ltoztassuk.
Kider√ľl, mi teszi f√©lelmetess√© az intimit√°st, √©s hogyan gyŇĎzhetj√ľk le ezeket a f√©lelmeket, mik√©nt erŇĎs√≠thetj√ľk meg √∂nmagunkat √©s kapcsolatainkat annyira, hogy b√°tran adjunk √©s √∂r√∂mmel fogadjunk ŇĎszintes√©get √©s bizalmat.
Aki bízik és hisz önmagában, csak az tud megbízni másokban.
Ez az intimit√°s alapja.
Arra v√°gyunk, hogy a m√°sik val√≥ban intim viszonyba ker√ľlj√∂n vel√ľnk, lemondjon a v√©dekez√©srŇĎl, felt√°rja elŇĎtt√ľnk sebeit, levesse minden √°larc√°t, s anyasz√ľlt meztelen√ľl forduljon fel√©nk?
Nek√ľnk kell megtenn√ľnk a kezdŇĎ l√©p√©st.
L√©gy √∂nmagad, nem t√∂rŇĎdve a k√∂vetkezm√©nyekkel! A sz√≠nlel√©s vagy a m√°sok tan√°csai szerint √©lt √©let elvesztegetett idŇĎ.

ISBN: 9635293841
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 197
Méret [mm] : 135 x 205 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Intimit√°s - Osho
    Intimit√°s - Osho
    46,06Ron
    34,55Ron (Kateg√≥ria: P√°rkapcsolat, h√°zass√°g)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK