Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Inferno - Brown, Dan (magyarul)
Gabo Könyvkiadó
"Keressetek és találtok."
Ez a bibliai id√©zet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimb√≥lumkutat√≥ja fej√©ben, amikor fel√©bred egy k√≥rh√°zi √°gyon, √©s nem tudja, hol van √©s hogy ker√ľlt oda. Arra a morbid t√°rgyra sincs magyar√°zata, amelyet a holmija k√∂zt eldugva tal√°ltak.
Langdon az √©let√©√©rt menek√ľl egy ŇĎr√ľlt hajsza sor√°n Firenz√©n √°t, egy fiatal orvosnŇĎ, Sienna Brooks t√°rsas√°g√°ban. Csak √ļgy sz√∂khetnek meg ismeretlen √ľld√∂zŇĎik elŇĎl, hogy Langdon beveti ismereteit a t√∂rt√©nelmi homlokzatok m√∂g√∂tt rejlŇĎ titkos √°tj√°r√≥kr√≥l √©s ŇĎsi rejtelmekrŇĎl.
Egyed√ľl Dante s√∂t√©t, monument√°lis remek√©nek, a "Pokol"-nak n√©h√°ny sora vez√©rli ŇĎket, amelynek seg√≠ts√©g√©vel megfejthetik a renesz√°nsz leg√ľnnepeltebb mŇĪveinek - szobroknak, festm√©nyeknek √©s √©p√ľleteknek - m√©ly√©n rejlŇĎ k√≥dokat, hogy eljussanak egy kirak√≥s j√°t√©k megold√°s√°hoz, melynek r√©v√©n tal√°n elh√°r√≠thatj√°k a vil√°got fenyegetŇĎ f√©lelmetes vesz√©lyt...

A t√∂rt√©nelem egyik legh√°tborzongat√≥bb irodalmi klasszikusa, a "Pokol" ihlet√©s√©re sz√ľletett, √©s d√≠szletei k√∂z√∂tt j√°tsz√≥d√≥ mŇĪ Dan Brown eddigi legellen√°llhatatlanabb √©s leggondolat√©bresztŇĎbb reg√©nye; l√©legzetel√°ll√≠t√≥ versenyfut√°s az idŇĎvel, amely m√°r az elsŇĎ oldalon rabul ejti az olvas√≥t, √©s el sem ereszti a befejez√©sig.


ISBN: 9636897079
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 656
Méret [mm] : 0 x 0 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Inferno - Brown, Dan (magyarul)
    Inferno - Brown, Dan (magyarul)
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: Thriller)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK