Keresés

107,30Ron
80,48Ron

IdŇĎutaz√°s - FŇĪzy G√°bor; ErdŇĎs L√°szl√≥
SZS Kulturális Kiadó
50 év a budapesti éjszakában

A b√°rban meg√°ll az idŇĎ! Aki egyszer meg√©rzi ezt villan√°snyi √©rz√©st, az idŇĎtlen pillanatot, a megfoghatatlanul lebegŇĎ hangulatot, az soha nem felejti el. A b√°rban nincs tegnap √©s holnap, tal√°n m√©g ma sincs, csak a pillanat l√©tezik. A sz√ľnetet nem enged√©lyezŇĎ dallamok, a zene, a jellegzetes hang k√∂ny√∂rtelen√ľl fogva tart, oda szor√≠t √©s l√°gyan lenyom a b√°rsonyos fotelek, a h√≠vogat√≥ kanap√©k m√©ly√©re. FŇĪzy G√°bor... a zene k√∂zkaton√°ja. Legal√°bbis, Ňź ezt √°ll√≠tja mag√°r√≥l.
A b√°rok, az √©jszakai √©let, a b√°rzene "utols√≥ mohik√°nja", a mŇĪfaj igazi, hamis√≠tatlan doyenje! Val√≥j√°ban, Ňź maga... A B√ĀRZONGORISTA!
Jellegzetes hangja, diszkr√©t mosolya, a kifogyhatatlan dallamok, a r√©gi sl√°gerek sokas√°ga, egy√ľtt √©l a b√°rmŇĪfajjal, √°t√≠vel a budapesti √©jszak√°n, a sz√≥rakoztat√°s k√∂nnyednek tŇĪnŇĎ, m√©gis bonyolult, ezersz√≠nŇĪ vil√°g√°n. FŇĪzy G√°bor valamilyen rejt√©lyes okn√°l fogva soha nem ment ki a divatb√≥l. A titokzatos √©s misztikus f√©lhom√°lyba,. √©vtizedek √≥ta visszat√©rŇĎ t√∂rzsvend√©gek, √©s a hangulatra d√∂bbenten r√°csod√°lkoz√≥ fiatal gener√°ci√≥k tal√°lkoznak, hogy azt√°n mindannyian √ļjra √©s √ļjra visszat√©rjenek a h√©t valamelyik napj√°n, az √©jszaka valamelyik titokzatos pillanat√°ban!
√Ėtven √©v nagy idŇĎ! K√ľl√∂n√∂sen a soksz√≠nŇĪ, budapesti √©jszak√°ban.
Az IdŇĎutaz√°s, var√°zslatos pillanatok √∂sszerakott mozaikja, egy saj√°tos √©let√©rz√©s, mely √©vtizedeken, rendszereken, b√°rokon, szok√°sokon, ismert √©s h√°tt√©rbe h√ļz√≥d√≥ t√∂rzsvend√©geken kereszt√ľl √°t√≠velve mutatja be a budapesti √©jszak√°t, a b√°r√©let hamis√≠tatlan hangulat√°t, annak legend√°s vagy sohasem hallott t√∂rt√©neteit.
FŇĪzy G√°bor nem csak a zongor√°val b√°nik kitŇĪnŇĎen, j√≥ eml√©kezŇĎ √©s mes√©lŇĎ. Szeretetteli, humort sem n√©lk√ľl√∂zŇĎ, k√∂nyvpap√≠rba √∂nt√∂tt t√∂rt√©neteiben egy k√ľl√∂nleges hangulat√ļ, titokzatos vil√°g elevenedik meg. Ezer sz√≠nŇĪ szereplŇĎk, ezersz√≠nŇĪ vil√°g, egy val√≥di IdŇĎutaz√°s, ahol ha n√©h√°ny √≥r√°ra is, de minden √©jszaka... meg√°ll az idŇĎ! "

ISBN: 9786150005850
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 184
Méret [mm] : 195 x 250 x 16
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. IdŇĎutaz√°s - FŇĪzy G√°bor; ErdŇĎs L√°szl√≥
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK