Keresés

40,70Ron
30,53Ron

IdŇĎoml√°s / Timequake - Vonnegut, Kurt
Maecenas Könyvkiadó
Mint egy rossz gramofon tŇĪje, 2001. febru√°r 13-√°n az idŇĎ megakad, majd a vil√°gegyetem visszazsugorodik t√≠z √©vvel kor√°bbi √°llapot√°ba. A F√∂ld√∂n megszŇĪnik a szabad akarat, √©s mindenki k√©nytelen √ļjra megism√©telni egy √©vtizedet az √©let√©bŇĎl - a v√°ltoztat√°s lehetŇĎs√©ge n√©lk√ľl. E hossz√ļ "d√©ja vu" √°llapot√°ban percrŇĎl percre, hajsz√°lpontosan ugyan√ļgy megt√∂rt√©nik minden t√≠z √©vvel kor√°bbi esem√©ny...
√Ām az igazi bajok akkor kezdŇĎdnek, amikor az emberek ism√©t maguk ir√°ny√≠thatj√°k tetteiket. A szabad akarat megint mŇĪk√∂dni kezd, s ez, mint der√ľlt √©gbŇĎl a vill√°mcsap√°s - az afrikai esŇĎerdŇĎk pigmeusait kiv√©ve -, mindenkit v√°ratlanul √©r √©s k√©sz√ľletlen√ľl tal√°l. Eluralkodik a k√°osz, √©s az √©let perem√©n tengŇĎdŇĎ, v√©n csavarg√≥ Kilgore Troutra v√°r a pr√≥f√©tai feladat, hogy megmentse a pusztul√°st√≥l a F√∂ld nevŇĪ bolyg√≥t.

Vonnegut m√°gikus √≠r√°smŇĪv√©szete ez√ļttal is elbŇĪv√∂li az olvas√≥t, gondolatgazdags√°ga, lenyŇĪg√∂zŇĎ sodr√°sa mag√°val ragad. Az "IdŇĎoml√°s" korszakos jelentŇĎs√©gŇĪ alkot√°s, egy szipork√°z√≥an szellemes filoz√≥fus sz√°mvet√©se √©s lelt√°ra. Mulats√°gos, tartalmas √©s torokszor√≠t√≥ olvasm√°ny, amit most k√©tnyelvŇĪ k√∂tet form√°j√°ban ad k√∂zre a Maecenas K√∂nyvkiad√≥.

ISBN: 9632032214
Kiadva : 2010.
Oldalsz√°m : 464
Méret [mm] : 140 x 202 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. IdŇĎoml√°s / Timequake - Vonnegut, Kurt
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK