Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Hygge - Harmónia dán módra - Louisa Thomsen Brits
Jaffa Kiadó
Mindenki szeretne boldog lenni. Csakhogy a boldogs√°g t√ľn√©keny, legt√∂bbsz√∂r csak pillanatokra adatik meg az embernek. √Ām vannak, akiknek m√©giscsak siker√ľl √©let√ľk, mindennapjaik √°lland√≥ r√©sz√©v√© tenni. Ňźk a d√°nok, akik hossz√ļ √©vek √≥ta listavezetŇĎk az ENSZ Vil√°gboldogs√°g jelent√©s√©ben. Vajon mi a titkuk? A v√°lasz egy sz√≥. Egy leford√≠thatatlan, vagy sz√°zf√©lek√©ppen leford√≠tott sz√≥, amely azonban elterjedt √©s megh√≥d√≠totta a f√©l vil√°got: hygge.
Louisa Thomsen Brits szemgy√∂ny√∂rk√∂dtetŇĎ √©s l√©leksimogat√≥, sz√©ps√©ges kis k√∂nyve ennek a titokzatos sz√≥nak a jelent√©s√©t fejti fel. Mi a hygge? A pillanat, az itt √©s most meg√©l√©se, az egy√ľttl√©t √∂r√∂me, az √∂sszetartoz√°s √©lm√©nye. A melegs√©g, a biztons√°g, a v√©detts√©g, a meghitts√©g, a k√∂tŇĎd√©s √©rz√©se. J√≥ll√©t, beteljes√ľlts√©g, megel√©gedetts√©g. A puszta l√©tez√©s √∂r√∂me. Csupa olyan √©rz√©s √©s √©lm√©ny, amelyeket ismerhet√ľnk, mert ott rejlik mindennapi √©let√ľnk ritmus√°ban, napi rutinjainkban, szok√°sainkban, apr√≥ szertart√°sainkban. Csak √©ppen tudatos√≠tanunk kell ŇĎket magunkban, hogy teljess√©ggel meg√©lhess√ľk √©s kiteljes√≠thess√ľk valamennyit. Ez√©rt persze tenni kell, mindenekelŇĎtt figyelni √∂nmagunkra, egym√°sra, k√∂rnyezet√ľnkre. Hogy megteremthess√ľk a v√°gyott harm√≥ni√°t, √∂sszhangba ker√ľlj√ľnk √∂nmagunkkal √©s a vil√°ggal. A vil√°ggal, amelynek minden szeglet√©t-r√©szlet√©t be- √©s kit√∂ltheti a hygge. Amely ott van, ott lehet az √©p√≠t√©szetben, a lakberendez√©sben, a kert√©p√≠t√©sben, az √∂lt√∂zk√∂d√©sben, a divatban, a gasztron√≥mi√°ban, az √ľnnepl√©s cerem√≥ni√°j√°ban.
Gy√ļjtsunk gyerty√°t, fŇĎzz√ľnk egy j√≥ k√°v√©t vagy te√°t, vagy t√∂lts√ľnk ki egy poh√°r finom bort, f√©szkelj√ľk be magunkat kedvenc fotel√ľnkbe √©s fedezz√ľk fel az √©let kisebb-nagyobb √∂r√∂meit a hygge seg√≠ts√©g√©vel!
K√∂zben ne felejts√ľk el, √°ltal√°nos recept nincs, mindenkinek mag√°nak kell megtal√°lnia √©s megteremtenie a maga hygg√©j√©t. De ahogy Ter√©z anya mondta: "Nagy dolgokra nem mindenki k√©pes. De kis dolgokat nagy szeretettel b√°rmelyik√ľnk megtehet."

ISBN: 9786155715655
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 198 oldal
Kötés: Kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Hygge - Harmónia dán módra - Louisa Thomsen Brits
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK