Keresés

52,00Ron

Hoinari prin anotimpuri. Iarna - Rotraut Susanne Berner
Editura Casa
Cum aratńÉ un orńÉŇüel √ģn preajma CrńÉciunului? SńÉ zicem cńÉ seamńÉnńÉ mai degrabńÉ cu un muŇüuroi de furnici, cu oameni care forfotesc, aleargńÉ de ici-colo dupńÉ cadouri Ňüi multe alte lucruri deosebit de importante. Singurul punct de reper sigur este MoŇü CrńÉciun, care se apropie √ģncet Ňüi liniŇütit, fiind prezent √ģn fiecare paginńÉ a cńÉrŇ£ii. Nu vńÉ dezvńÉluim spre ce anume se √ģndreaptńÉ, vńÉ spunem doar cńÉ de data aceasta nu vine cu sania.

AveŇ£i √ģn faŇ£ńÉ una dintre cele mai de succes cńÉrŇ£i ilustrate pentru copii din ultimii ani. √én anul 2006 a fost aleasńÉ cartea anului √ģn Germania Ňüi p√ĘnńÉ azi a ajuns la cea de-a 19-a ediŇ£ie. Autoarea se numńÉrńÉ printre cei mai cunoscuŇ£i ilustratori ai prezentului. ColecŇ£ia - formatńÉ din patru volume, c√Ęte unul pentru fiecare anotimp - se recomandńÉ copiilor de la 2 ani p√ĘnńÉ la v√Ęrsta ŇücolarńÉ, dar Ňüi pńÉrinŇ£ilor Ňüi bunicilor.

ColecŇ£ia Hoinari prin anotimpuri dezvoltńÉ √ģntr-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare Ňüi imaginaŇ£ia copilului.

Cele patru volume ale colecŇ£iei prezintńÉ pe r√Ęnd lumea celor patru anotimpuri: primńÉvara, vara, toamna Ňüi iarna. Din acestea copilul √ģnvaŇ£ńÉ ce se √ģnt√ĘmplńÉ cu mediul √ģnconjurńÉtor pe parcursul anotimpurilor. √én cele patru volume revin aceleaŇüi personaje deja √ģndrńÉgite de copii din volumele anterioare, ale cńÉror √ģnt√ĘmplńÉri nńÉstruŇünice aŇüteaptńÉ sńÉ fie descoperite.

ISBN: 9786068189673
Kiadva : 2012
NumńÉr pagini: 16
Coperta tare
Carte ilustrata
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Hoinari prin anotimpuri. Iarna - Rotraut Susanne Berner
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK