Keresés

65,36Ron
49,02Ron

Hogyan utazzuk be a vil√°got napi 3533 forintb√≥l? - Hark√°nyi √Ārp√°d; Z√°rug Z
Kulcslyuk Kiadó
H√©tk√∂znapi h√°zasp√°r vagyunk, √°m volt egy nem h√©tk√∂znapi √∂tlet√ľnk, amelyet meg is val√≥s√≠tottunk. Esk√ľvŇĎnk ut√°n vil√°g k√∂r√ľli √ļtra indultunk, √©s n√©gy √©vig ez az utaz√°s volt az √©let√ľnk: 1550 nap alatt 46 orsz√°gban j√°rtunk. √Ālltunk vulk√°nok tetej√©n, l√°ttuk a tengerek sz√≠nes vil√°g√°t a felsz√≠n alatt, ker√©kp√°roztunk a Pam√≠r fagyos h√°g√≥in a t√©l kezdetekor, √©s a legnagyobb tr√≥pusi hŇĎs√©gben az egyenl√≠tŇĎ ment√©n. Felejthetetlen √©lm√©nyeket √©lt√ľnk √°t, nagyon kev√©s p√©nzbŇĎl. Megtanultunk olcs√≥n √©s okosan enni, k√∂zlekedni √©s sz√°ll√°st tal√°lni. Naponta √°tlagosan 3533 forintot k√∂lt√∂tt√ľnk fejenk√©nt, amiben minden benne volt. A legt√∂bb √ļton szerzett tapasztalatot azonban nagyszerŇĪ lett volna tudni m√°r indul√°skor is. M√°sok dolg√°t ez√©rt szeretn√©nk megk√∂nny√≠teni ezzel a k√∂nyvvel, melyben - izgalmas szem√©lyes t√∂rt√©neteink mellett - rengeteg hasznos inform√°ci√≥t gyŇĪjt√∂tt√ľnk √∂ssze.
MibŇĎl √©lt√ľnk n√©gy √©vig az √ļton, amikor m√°r k√©t √©v ut√°n elfogyott az indul√≥tŇĎk√©nk? Hogyan szerezt√ľnk munkav√≠zumot √öj-Z√©landon? Hogyan t√ļr√°ztunk 27 napot a Himal√°ja legszebb hegyei k√∂z√∂tt √∂tezer m√©ter felett, √∂sszesen nyolcvanezer forintb√≥l, v√©gig vend√©gh√°zakban megsz√°llva? Mik√©nt lehet egy luxus √≥ce√°nj√°r√≥n, teljes ell√°t√°ssal, k√©t h√©t alatt √°tkelni az Atlanti-√≥ce√°non mind√∂ssze 86 ezer forintb√≥l? Hogyan √©rdemes aut√≥t vagy ak√°r vitorl√°s haj√≥t stoppolni? Hogyan lehet a vil√°g egyes t√°jain napi egy doll√°r√©rt hatszem√©lyes lak√≥aut√≥kat b√©relni? Mit csin√°ltunk, amikor √Ārpinak vesek√∂ve volt Nep√°lban, vagy amikor Indon√©zi√°ban mindketten elkaptuk a dengue-l√°zat? Hogyan tanultuk meg a helyi nyelveket alapszinten, √©s mi√©rt volt ez rettentŇĎ hasznos? Mik√©nt szerezt√ľnk bar√°tokat szerte a vil√°gon?
De kit√©r√ľnk a kalandunk √©rzelmi r√©sz√©re is. Hogyan tudtunk ennyire √©lvezni egy ilyen hossz√ļ, viszontags√°gos utaz√°st, ami k√∂zben az √©letform√°nkk√° is v√°lt? Mik√©nt gyŇĎzt√ľk le a honv√°gyat √©s a f√©lelmeinket? Hogyhogy nem veszt√ľnk √∂ssze soha, mik√∂zben egyik√ľnk a hegyek√©rt, m√°sikunk a gy√∂ny√∂rŇĪ tengerpartok√©rt van oda? Hogyan l√°tjuk most a vil√°got, milyen √ļjra itthon lenni √©s letelepedve √©lni, ennyi √©lm√©ny √©s tapasztalat ut√°n?
Mindemellett azt is elmes√©lj√ľk, hogy ma mit csin√°ln√°nk m√°sk√©pp, hiszen az indul√°s √≥ta sok nagyszerŇĪ √ļj lehetŇĎs√©g ny√≠lt a m√©g k√∂nnyebb √©s olcs√≥bb utaz√°shoz.

ISBN: 9786155281488
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 344
Méret [mm] : 140 x 200 x 18
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK