Keresés

27,56Ron
26,18Ron

HiperGalaktika 03
Metropolis Media
Es√©lyegyenlŇĎs√©g √©s digit√°lis szakad√©k - Ember √©s g√©p - KibŇĎv√≠tett val√≥s√°g - Vall√°s √©s internet


A HiperGalaktika 2009-es k√∂tete a megszokott form√°ban novell√°kon √©s tudom√°nyos √≠r√°sokon kereszt√ľl mutatja be a j√∂vŇĎt. Az SF-szerzŇĎk √©s a szakemberek szem√©n √°t n√©zhetj√ľk meg a komputer √©s az ember kapcsolat√°nak lehets√©ges alakul√°s√°t.
A k√∂tetben olyan t√©m√°k szerepelnek, mint kibŇĎv√≠tett val√≥s√°g; ember √©s g√©p; k√∂tetlen√ľl, avagy vezet√©k n√©lk√ľli kapcsolat; gondolatvez√©rl√©s; es√©lyegyenlŇĎs√©g √©s digit√°lis szakad√©k; internet √©s vall√°s; t√∂megkommunik√°ci√≥ - amikor t√©nyleg a t√∂meg kommunik√°l; digit√°lis diagnosztika; r√©sek a falon, avagy a netbiztons√°gi probl√©m√°k; internetez√©s √©s auton√≥mia; Informatikai vesz√©lyforr√°sok; virtualit√°s √©s a mindennapi √©let; a j√°t√©k j√∂vŇĎje. A k√©rd√©sek a mindennapi √©let√ľnk√∂n t√ļll√©pve, a j√∂vŇĎ lehetŇĎs√©geit, v√°rhat√≥ √©s elk√©pzelhetŇĎ fejlŇĎd√©si ir√°nyait mutatj√°k be. Mindezt a megszokott sz√≥rakoztat√≥, inform√°l√≥ st√≠lusban.
A novell√°k szerzŇĎi k√∂z√∂tt olyan neveket fedezhet√ľnk fel, mint Robert Silverberg, Jennifer Pelland, Michael, T. Cricket, Sz√©lesi S√°ndor, K√°nai Andr√°s, F. T√≥th Benedek. A tanulm√°nyokat az informatikai szakma neves szakemberei jegyzik.


Kiadva : 2010.
Oldalsz√°m : 194
Méret [mm] : 165 x 232 x 13
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. HiperGalaktika 03
    HiperGalaktika 03
    27,56Ron
    26,18Ron (Kateg√≥ria: √Āltal√°nos)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK