Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Gy√∂ngynŇĎv√©r - Lucinda Riley
General Press Kiadó
Celaeno D'Apliese, azaz CeCe az egyik testv√©r√©tŇĎl √©rtes√ľl a nevelŇĎapja hal√°l√°r√≥l. A nŇĎv√©reivel a Genfi-t√≥ partj√°n magasod√≥, gyermekkori otthonukban
gyŇĪlnek √∂ssze, hogy megeml√©kezzenek szeretett apjukr√≥l, √©s meghallgass√°k a v√©grendelet√©t. A k√ľl√∂nc milli√°rdos, Pa Salt mindny√°juknak egy k√ľl√∂nleges t√°rgyat meg egy levelet hagyott √∂r√∂k√ľl, √©s ennek seg√≠ts√©g√©vel, ha a l√°nyok √ļgy d√∂ntenek, k√∂zelebb ker√ľlhetnek a val√≥di gy√∂kereikhez.

Az √∂r√∂kk√© nyugtalan CeCe sz√°m√°ra az √ļtkeres√©s f√°jdalmas tapasztal√°ssal indul. Azzal, hogy a nŇĎv√©re, Csillag k√∂vette az apjuk √°ltal h√°trahagyott nyomot, √©s megtal√°lta az √ļj csal√°dj√°t, a kettej√ľk k√∂zti szoros k√∂tel√©k mintha semmiv√© foszlana - √©s ezzel egy√ľtt olyb√° tŇĪnik, hogy az ŇĎ l√©ny√©nek egy r√©sze is odaveszik. Csak egy fekete-feh√©r f√©nyk√©pbe √©s egy n√©vbe tud kapaszkodni, amikor hossz√ļ √ļtra indul, hogy elŇĎbb Thaif√∂ldre √©rve egy titokzatos idegennel ismerkedjen meg, majd Ausztr√°lia festŇĎi, m√©gis nemegyszer kietlen vid√©kein megtapasztalja mindazt, amire ez id√°ig olyannyira v√°gyott: a valakihez, a valamihez tartoz√°s √©rz√©s√©t. Meglehet, hogy az √∂r√∂k utaz√≥ v√©g√ľl otthonra lel a v√∂r√∂s f√∂ld orsz√°g√°ban?

Lucinda Riley sorozat√°nak negyedik k√∂tet√©ben egy √©vtizedeken √©s megannyi helysz√≠nen √°t√≠velŇĎ nyomoz√°s t√∂rt√©net√©t mes√©li el. A letehetetlen csal√°dreg√©ny e k√∂tetbeli fŇĎszereplŇĎje nemcsak a sz√°rmaz√°s√°val kapcsolatos k√©rd√©sekre tal√°lja meg a v√°laszt, hanem k√©nytelen lesz azt is bel√°tni: ahhoz, hogy teljes √©rt√©kŇĪ √©letet √©lhessen, √©s r√°j√∂hessen, ki is ŇĎ val√≥j√°ban, szembe kell n√©znie a f√©lelmeivel. Az √∂nmag√°ra tal√°l√°s √ļtja pedig nem egy meglepŇĎ fordulatot tartogat sz√°m√°ra.

ISBN: 9789634521068
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 552 oldal
K√∂t√©s: f√ľles, karton√°lt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Gy√∂ngynŇĎv√©r - Lucinda Riley
    Gy√∂ngynŇĎv√©r - Lucinda Riley
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: Sz√©pirodalmi)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK