Keresés

64,75Ron
48,56Ron

Gyógyító médium - William, Anthony
√Čdesv√≠z Kiad√≥
A kr√≥nikus √©s gy√≥gy√≠thatatlan betegs√©gek m√∂g√∂tt rejlŇĎ titkok

Anthony William, a gy√≥gy√≠t√≥ m√©dium, huszon√∂t √©v alatt t√∂bb t√≠zezer embernek seg√≠tett meggy√≥gyulni k√ľl√∂nb√∂zŇĎ betegs√©gekbŇĎl √©s most ezeket a hittel √©s √©gi √ļtmutat√°ssal √°titatott tapasztalatokat szeretn√© √°tadni a gy√≥gyulni vagy gy√≥gy√≠tani v√°gy√≥knak!

A k√∂zismert √©s sok embert √©rintŇĎ betegs√©gek - mint a migr√©n √©s a Candida - mellett a s√ļlyosabb √©s kr√≥nikus betegs√©gek m√∂g√∂tt rejlŇĎ val√≥di okokat, valamint gy√≥gym√≥dokat is felfedi az √≠r√≥, melyek a teljes √©s term√©szetes m√≥don t√∂rt√©nŇĎ gy√≥gyul√°s titkait rejtik magukban. Az orvostudom√°nyban forradalmian √ļjnak sz√°m√≠t√≥ m√≥dszerek olyan betegekn√©l hoztak fantasztikus √©s v√©gleges gy√≥gyul√°st, akik elŇĎtte p√©nzt √©s idŇĎt nem sajn√°lva j√°rtak kezel√©srŇĎl kezel√©sre - eredm√©nytelen√ľl. Anthony William √©gi sugallatok alapj√°n gy√≥gy√≠t, melynek sor√°n meghallja a betegs√©gek kiv√°lt√≥ ok√°t √©s az eg√©szs√©g visszanyer√©s√©nek receptj√©t is!

E nem mindennapi könyv lapjain fellelheted:
- olyan betegs√©gek val√≥di okait, melyek jelenleg nem megfelelŇĎen vannak √©rtelmezve √©s kezelve,
- a term√©szetes gy√≥gym√≥dokat olyan betegs√©gek hossz√ļ sor√°ra, melyek k√©pesek megkeser√≠teni √©let√ľnket, ide√©rtve a Candid√°t, a migr√©nt, depresszi√≥t, a Lyme-k√≥rt, a kr√≥nikus f√°radts√°g szindr√≥m√°t, a hormon√°lis egyens√ļly felborul√°s√°t, a szkler√≥zis multiplexet, neurol√≥giai √©s autoimmun betegs√©geket, kr√≥nikus gyullad√°sokat, a v√©rcukorszint ingadoz√°sait √©s rengeteg egy√©b eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°t.

A Gy√≥gy√≠t√≥ m√©dium a gy√≥gyul√°s csod√°latos, isteni elix√≠rj√©t ny√ļjtja √°t neked, mely egyben a hossz√ļ √©s eg√©szs√©ges √©let miszt√©rium√°t is tartalmazza!

ISBN : 9635295449
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalsz√°m : 400
Méret [mm] : 142 x 209 x 25
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Gyógyító médium - William, Anthony
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK