Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Grey - A sz√ľrke √∂tven √°rnyalata Christian szerint - James, E. L.
Libri Könyvkiadó
A sz√ľrke √∂tven √°rnyalata Christian szerint

Mindent történetnek két oldala van.

Christian Grey szavain, gondolatain √©s √°lmain kereszt√ľl v√©gre megtudjuk a titkot, mit gondolt a f√©rfi az Anastasi√°val folytatott szenved√©lyes kapcsolat√°r√≥l. E. L. James most √ļj n√©zŇĎpontb√≥l mes√©li el azt a szerelmi t√∂rt√©netet, amelyet milli√≥k izgultak v√©gig vil√°gszerte.
A f√©rfi gy√∂ny√∂rŇĪ, okos √©s a hatalom megsz√°llottja. Vil√°ga rendezett, szigor√ļ szab√°lyok szerint mŇĪk√∂dik, de f√°jdalmasan √ľres, mindaddig, am√≠g Anastasia Steele be nem l√©p az √©let√©be. Mi√©rt nem k√©pes ellen√°llni Ana csendes sz√©ps√©g√©nek? Mi√©rt nem tud elszakadni tŇĎle? Mi ŇĪzi ebbe a vakmerŇĎ √©s szenved√©lyes viszonyba, ami mindkettŇĎj√ľket felŇĎrli? Minden m√°r nŇĎvel ellent√©tben Ana √°tl√°t az √°lc√°nak haszn√°lt ridegs√©gen, amivel Christian gyerekkori traum√°it √©s szeretetlens√©g√©t pal√°stolja. Vajon k√©pes a l√°ny csillap√≠tani a f√°jdalmat, vagy a f√©rfi lelk√©t em√©sztŇĎ s√∂t√©t v√°gyak, hatalmi m√°mor √©s √∂ngyŇĪl√∂let v√©g√ľl elŇĪzik mellŇĎle azt, aki az utols√≥ rem√©nysug√°r lehetne az √©let√©ben?
Az √Ėtven √°rnyalat-tril√≥gia vil√°gszerte 125 milli√≥ p√©ld√°nyban kelt el, ez a k√∂nyvkiad√°s t√∂rt√©net√©nek eddigi legsikeresebb sorozata.

ISBN: 9633107027
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 716
Méret [mm] : 128 x 198 x 44
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Grey - A sz√ľrke √∂tven √°rnyalata Christian szerint - James, E. L.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK