Keresés

27,56Ron
26,18Ron

Galaktika Magazin 334. sz√°m - 2018. janu√°r
Metropolis Media
A Galaktika magazin janu√°ri sz√°m√°t Stephen Dedman elbesz√©l√©s√©nek elsŇĎ r√©sze nyitja, azt p√©ld√°zva: a rajong√°s h√°tborzongat√≥ emberi kapcsolatokat is sz√ľlhet. Helmuth W. Mommers "√°gy√ļt√∂ltel√©ke" val√≥j√°ban egy fanatikus szuperkatona a galaktikus h√°bor√ļb√≥l. Lawrence M. Schoen a galaxis egyik nagy biznisz√©rŇĎl, a b√∂l√©nykutya-kereskedelemrŇĎl lebbenti fel a f√°tylat. A kubai Yoss √≠r√°s√°ban folt esett a F√∂ld bolyg√≥ becs√ľlet√©n, amit v√©rrel kell tiszt√°ra mosni, m√°r ha van v√©re a f√∂ld√∂nk√≠v√ľlieknek. Ray F. Nelson egy hihetetlen t√∂rt√©netet k√∂z√∂l a R√≥mai Birodalomb√≥l, hiteles forr√°sok alapj√°n.
A magyar szerzŇĎk k√∂z√ľl Kiss Judit √Āgnes v√≠zi√≥j√°ban v√°gyaink legm√©lyebb bugyraiba kaphatunk betekint√©st, ahol a re√°lis √©s az anim√°lis hat√°ra √∂sszemos√≥dik, m√≠g Sz√©lesi S√°ndor, A beavat√°s szertart√°sa √≠r√≥ja egy olyan kar√°csonyr√≥l sz√°mol be, ami nem az √∂r√∂mrŇĎl sz√≥l. Barta S√°ndor retr√≥ja 1922-bŇĎl Egy√ľgyŇĪ Zahari√°sr√≥l, a Megv√°lt√≥r√≥l ad h√≠rt.
A mostani k√©preg√©ny (Bee 12) sz√ľlet√©se egy galaktikus t√°rskeres√©s t√∂rt√©nete, Fedina L√≠dia √©s Kiss Ferenc k√∂z√∂s munk√°ja, Podmaniczky Ferenc rajzaival. A Kapcsolatfelv√©tel az √ćr√≥sz√∂vets√©g estj√©rŇĎl (Arthur C. Clarke 100. sz√ľlet√©snapj√°ra val√≥ megeml√©kez√©s) √©s a 2017-es Comic Conr√≥l sz√°mol be. A Filmrovat A m√ļmia remake-j√©t √©rt√©keli. A tudom√°nyos fŇĎanyag egy titokzatos, a Naprendszeren k√≠v√ľlrŇĎl √©rkezett objektumr√≥l tud√≥s√≠t. A lapban olvashat√≥k m√©g √©rdekes √≠r√°sok okosesernyŇĎrŇĎl, okos sz√≠vdiagnosztikai eszk√∂z√∂krŇĎl, f√©nylŇĎ n√∂v√©nyekrŇĎl, kvantumkommunik√°ci√≥s mŇĪholdakr√≥l, √©letmentŇĎ tetov√°l√°sokr√≥l, valamint egy, a tenger k√∂zep√©re √©p√≠thetŇĎ sz√©lerŇĎmŇĪrŇĎl.
Az XL-kiad√°s Philip Francis Nowlan kisreg√©ny√©t tartalmazza (Armageddon 2419), illetve 1929-es k√©preg√©nycs√≠kokat Buck RogersrŇĎl.

ISBN: 9243018163348
Kiadva : 2018.
Oldalak sz√°ma: 112 oldal
Kötés: ragasztott
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Galaktika Magazin 334. sz√°m - 2018. janu√°r
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK