Keresés

59,99Ron
45,00Ron

Feng Shui jóskönyv - Halzer Dorottya
Kom√°romy Publishing Kft.
Feng Shui és a Ji King. Útmutatás a tudatos, sikeres és boldog élethez

A Feng Shui Jóskönyv azoknak szól:
Akik praktikus bevezetŇĎt keresnek a t√∂bb mint √∂tezer √©ves k√∂z√∂s m√ļlttal rendelkezŇĎ Ji King √©s a Feng Shui tudom√°ny√°nak mai alkalmaz√°s√°hoz.
Akik szeretn√©nek helyes k√©rd√©seket feltenni √©s ezekre val√≥di v√°laszokat kapni. N√©h√°ny p√©lda: Mivel seg√≠thetem elŇĎ lelki √©s fizikai szinten, hogy r√°hangol√≥djam val√≥di √©letfeladatomra? Milyen v√°ltoz√°st hajtsak v√©gre a lak√°somban, hogy r√°m k√∂sz√∂nts√∂n az anyagi bŇĎs√©g? Mi m√≥don teremthetem meg a k√∂rnyezetem alak√≠t√°sa r√©v√©n a harmonikus p√°rkapcsolatot? Hogyan alak√≠tsam √°t irod√°mat ahhoz, hogy v√°llalkoz√°som sikeresebb, munk√°m kevesebb legyen?
Akik a kapott v√°laszok szellem√©ben hajland√≥ak nemcsak a lak√°sukat, munkahely√ľket, de √©letszeml√©let√ľket, eddigi ber√∂gz√ľlt gondolkod√°s s√©m√°ikat is √°talak√≠tani.
E k√∂tet seg√≠ts√©g√©vel v√°laszt kaphatunk sokszor gy√∂trŇĎ k√©rd√©seinkre, majd √ļtmutat√°st arra, mik√©nt tudjuk a lak√°sunkban, munkahely√ľnk√∂n p√°r apr√≥ t√°rggyal, sz√≠nnel, illattal vagy kŇĎvel mindezt megval√≥s√≠tani, erre √°thangolni az addigi energiarezg√©seket.
Az utols√≥ lapok titkos √ľzenetet rejtenek mindazoknak, akik hiszik, hogy l√©tezik egy var√°zsmondat, amely megnyitja az utat a tart√≥s boldogs√°ghoz, az anyagi √©s szellemi gazdags√°ghoz √©s a hosszantart√≥ eg√©szs√©ges √Člethez itt a F√∂ld bolyg√≥n.


ISBN: 9638642343
Kiadva : 2004.
Oldalsz√°m : 208
Méret [mm] : 215 x 265 x 19
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Feng Shui jóskönyv - Halzer Dorottya
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK