Keresés

51,80Ron
44,03Ron

Fel a netre, √∂regem! - 3. √°tdolgozott, bŇĎv√≠tett kiad√°s
Panem Könyvkiadó
SzerzŇĎk: Mayer Istv√°n; Szab√≥ Ildik√≥

A k√∂nyv az IdŇĎsebbek is elkezdhetik sorozat 8 √©vvel ezelŇĎtti elsŇĎ kiad√°s√°nak friss√≠tett, √°tdolgozott kiad√°sa, amelynek c√©lja, hogy az idŇĎsek √©s az "igazi" kezdŇĎk ellen√©rz√©s n√©lk√ľl merjenek belev√°gni a 21. sz√°zadban m√°r szinte n√©lk√ľl√∂zhetetlen internetes vil√°g √©s a sz√°m√≠t√≥g√©p megismer√©s√©be. A k√∂tet t√°rsszerzŇĎ bevon√°s√°val k√©sz√ľlt 3. bŇĎv√≠tett, √°tdolgozott kiad√°sa a WINDOS 8 oper√°ci√≥s rendszerre √©p√≠tve vezeti be olvas√≥it a kor√°bbi kiad√°sokn√°l megszokott st√≠lusban √©s fel√©p√≠t√©sben a sz√°m√≠t√≥g√©p haszn√°lat√°ba √©s az inetrnetez√©sbe.
A tanul√°st az eg√©r haszn√°lat√°nak elsaj√°t√≠t√°s√°val kezdj√ľk, √©s - hogy min√©l √©lvezetesebb legyen - mindezt j√°t√©k k√∂zben! A billentyŇĪzettel √©s a f√°jlok kezel√©s√©vel egy kis sz√∂vegszerkeszt√©sen kereszt√ľl ismerked√ľnk meg. Ezut√°n m√°r b√°tran hozz√°foghatunk az egy√©b lehetŇĎs√©gek kiakn√°z√°s√°hoz, p√©ld√°ul kinyomtathatjuk digit√°lis fot√≥inkat, de hallgathatunk zen√©t, n√©zhet√ľnk videofilmeket is a sz√°m√≠t√≥g√©pen. A k√∂nyv ezut√°n bemutatja a b√∂ng√©szŇĎk kezel√©s√©t, f√°jlok let√∂lt√©s√©t az internetrŇĎl, majd megismerked√ľnk az olyan internetes kapcsolattart√°si form√°kkal, mint a Skype, √©s csatlakozunk a Facebookhoz is.
A könyv végén Kislexikon foglalja össze a számítógéppel és az internettel kapcsolatos fogalmakat és azok rövid magyarázatát.
A k√∂nyvre √©p√ľlve,mintegy folytat√°sak√©nt √©s kieg√©sz√≠tŇĎjek√©nt hamarosan megjelenik Szab√≥ Ildik√≥: Fel a netre √∂regem! -T√°blag√©pen √©s okostelefonon c. k√∂tete.
Olvas√≥k√∂r: a sz√°m√≠t√≥g√©p kezel√©s√©vel √©s az internettel ismerkedni k√≠v√°n√≥ idŇĎs gener√°ci√≥, illetve a kezdŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p-felhaszn√°l√≥k.

ISBN: 6155186233
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 208
Méret [mm] : 0 x 0 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Fel a netre, √∂regem! - 3. √°tdolgozott, bŇĎv√≠tett kiad√°s
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK