Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Fegyencedzés 2 - Wade, Paul "Coach"
Jaffa Kiadó
B√∂rt√∂nedz√©s halad√≥knak: m√≥dszerek az izomt√∂meg n√∂vel√©s√©re, az √≠z√ľletek erŇĎs√≠t√©s√©re √©s a testzs√≠rar√°ny cs√∂kkent√©s√©re


K√©pzelj el egy helyet, ahol a f√©rfiak √ļgy edzenek, mintha val√≥ban a t√ļl√©l√©s lenne a t√©t. Ahol a gyakorlatok c√©lja nem a felpump√°lt izmok vagy az √≥cska tr√≥fe√°k megszerz√©se, hanem az irt√≥zatos, √°llati erŇĎ, a nyers, funkcion√°lis izomzat √©s a puszta, embertelen kem√©nys√©g. Ezen a helyen nem lehet √ļj edzŇĎfelszerel√©shez vagy csillog√≥ k√ľty√ľkh√∂z jutni, amelyek elvonn√°k a figyelmet a saj√°t tests√ļllyal val√≥ edz√©s brut√°lis szigor√°r√≥l - a valaha ismert legŇĎsibb √©s leghat√©konyabb edz√©srŇĎl. Nincs sal√°tab√°r, l√©gkondi vagy m√°s luxus, csak az izzads√°g, a k√≠nl√≥d√°s √©s a k√ľzd√©s. Egyed√ľl vagy, nincs k√∂z√∂ns√©g √©s elismer√©s, csak az izmaid √©s az elm√©d ereje. K√©pzeld el, mi mindent tudn√°l tanulni egy ilyen k√∂rnyezetben a testedz√©srŇĎl, √©s arr√≥l, hogy te magad milyen vagy.

Ez a hely nem csup√°n a k√©pzelet sz√ľlem√©nye, hanem val√≥ban l√©tezik. √ögy h√≠vj√°k, hogy sz√∂vets√©gi b√ľntet√©s-v√©grehajt√°si int√©zet - azaz b√∂rt√∂n.

Hogy mik√©nt haszn√°lj√°k a rabok a saj√°t tests√ļlyukat a lehetŇĎ legnagyobb erŇĎ √©s izomt√∂meg fel√©p√≠t√©s√©hez, azt m√°r Paul Wade felfedte a Fegyencedz√©s elsŇĎ k√∂tet√©ben. "L√°tv√°nyos eredm√©ny kev√©s eszk√∂zzel" - ez volt a Mesterhatos gyakorlatainak alapgondolata. A szerzŇĎ a Fegyencedz√©s 2.-ben sem t√©r el ettŇĎl a vez√©relvtŇĎl, √°m tov√°bbl√©p, √©s a folytat√°sban a magasabb szintŇĪ erŇĎgyakorlatokat sorakoztatja fel. A rendszer halad√≥ szintŇĪ gyakorlatainak nem az a c√©ljuk, hogy a Mesterhatos hely√©be l√©pjenek, sokkal ink√°bb abb√≥l nŇĎnek ki. A val√≥di, eg√©sz testre kiterjedŇĎ fejlŇĎd√©s ugyanis csak a Fegyencedz√©s-bŇĎl megtanult - eg√©sz testet megdolgoztat√≥ - alapgyakorlatok k√∂vetkezetes, fegyelmezett √©s progressz√≠v ism√©tl√©s√©vel √©rhetŇĎ el.

Csakhogy az edz√©sm√≥dszereken k√≠v√ľl sz√°mos m√°s t√©nyezŇĎtŇĎl f√ľgg, hogy valakibŇĎl rendk√≠v√ľli sportol√≥ v√°lik-e. Wade megk√∂zel√≠t√©s√©nek √ļjszerŇĪs√©g√©t az adja, hogy nem felejtkezik a test k√∂z√©ppontj√°t√≥l t√°volabb esŇĎ, a test√©p√≠tŇĎk √°ltal t√∂bbnyire elhanyagolt, kisebb izmokr√≥l sem (mint az alkar, a nyak, a v√°dli √©s a ferde hasizmok), sŇĎt hangs√ļlyozza ezek jelentŇĎs√©g√©t a nagy izomcsoportok erŇĎs√≠t√©s√©ben. Kit√©r arra is, hogy a H√°rmasbefut√≥ gyakorl√°s√°val, az √≠z√ľleteink ny√ļjt√°s√°val √©s erŇĎs√≠t√©s√©vel mik√©nt n√∂velhetj√ľk a test√ľnk funkcion√°lis mobilit√°s√°t, megelŇĎzve a s√©r√ľl√©seket, illetve megsz√ľntetve a r√©gi f√°jdalmainkat.
Emellett kitér:
-a börtönbeli étrendre,
-a napirend jelentŇĎs√©g√©re
-a minŇĎs√©gi alv√°s √©s pihen√©s fontoss√°g√°ra,
-a ment√°lis kontrollra
-a ¬Ątiszta √©let¬Ē elŇĎnyeire a sportol√≥kn√°l
-a gyógyulási képességekre.

Ebben a k√∂nyvben b√°rki egy √©letre elegendŇĎ hasznos edz√©sprogramot √©s tan√°csot tal√°lhat!

"Paul Wade k√∂nyve, a Fegyencedz√©s 2. brili√°ns √∂tleteket ad a test oldals√≥ izmainak felerŇĎs√≠t√©s√©hez. KŇĎkem√©ny!" (Pavel Tsatsouline)ISBN: 6155235061
Kiadva : 2012.
Oldalsz√°m : 330
Méret [mm] : 165 x 235 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Fegyencedzés 2 - Wade, Paul "Coach"
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK