Keresés

62,16Ron
46,62Ron

√Črzelmi biztons√°g - Vekerdy Tam√°s
Kulcslyuk Kiadó
Vajon mire van sz√ľks√©g ahhoz, hogy gyerekeink √©rv√©nyes√ľljenek, bev√°ljanak az √©letben? Val√≥ban annyi mindenre, √©s olyan eszeveszett temp√≥ban, mint azt a vil√°g ma sugallja?
Vekerdy Tam√°s szerint a v√°lasz: nem. Nem az lesz sike¬≠res felnŇĎtt, aki kisgyerekkor√°ban m√°r fel¬≠nŇĎtt m√≥don hajtott √©s teljes√≠tett, hanem az, aki teljes √©rt√©kŇĪ kisgyerek√©letet √©lhetett.
Sz√ľlŇĎk√©nt az √©rzelmi biztons√°g megad√°sa a legjobb lehetŇĎs√©g√ľnk arra, hogy megv√©dj√ľk gyerekeinket a norm√°lisn√°l nagyobb m√©rt√©kŇĪ szorong√°st√≥l, a sodr√≥d√°st√≥l, a szem√©lytelen, √≠gy szem√©lyis√©get roncsol√≥ kapcsolatokt√≥l.
Aki √©rzelmi biztons√°gban, testi-lelki √©rtelemben √∂lelŇĎ melegs√©gben nŇĎ fel, az gyerekk√©nt √©s k√©sŇĎbb felnŇĎttk√©nt is j√≥val eredm√©nyesebben tudja megoldani √©s kiegyens√ļlyozottabban √°tv√©szelni az √©let neh√©zs√©geit.

"Sokszor √©s sokfel√© "tartottam elŇĎad√°st" a Nyitott Akad√©mia szervez√©s√©ben. Az√©rt tettem id√©zŇĎjelbe a "tartottam elŇĎad√°st", mert sokkal sz√≠vesebben mondan√°m √≠gy: besz√©lgettem. Ebbe a k√∂nyvbe t√≠z ilyen "elŇĎad√°s" - besz√©lget√©s - sz√∂vege ker√ľlt bele, √≠rott, szerkesztett form√°ban.
SzerzŇĎt√°rsaim mindazok a sz√ľlŇĎk, nagysz√ľlŇĎk √©s gyerekek, √≥v√≥nŇĎ, tan√≠t√≥ √©s tan√°r koll√©g√°k, akikkel a rendel√©s, az √≥voda-iskola l√°togat√°s √≥r√°iban vagy az "elŇĎad√°sokon" tal√°lkoztam, besz√©lgettem. (√Čs persze remek szerkesztŇĎm, aki √≠r√°ss√° sim√≠totta az √©lŇĎsz√≥t.)
Ha teh√°t tal√°lnak valami j√≥t ebben a k√∂tetben, azt maguknak k√∂sz√∂nj√©k mindazok, akik az elm√ļlt √©vekben, √©vtizedekben sz√≥ba √°lltak velem, ha t√©ved√©sekre bukkannak, azt az √©n sz√°ml√°mra √≠rj√°k. Ott korl√°tolt maradtam. Nem tudtam a m√°sik v√©lem√©nyt - a magam√© mell√© - el- √©s befogadni." (Vekerdy Tam√°s)

ISBN: 9638902696
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 216
Méret [mm] : 145 x 205 x 18
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. √Črzelmi biztons√°g - Vekerdy Tam√°s
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK