Keresés

55,31Ron
47,01Ron

Emberi j√°tszm√°k - Berne, Eric
Háttér Kiadó
Eric Berne (1910-1970) amerikai pszichi√°ter eredetileg seg√©dk√∂nyvnek sz√°nta az Emberi j√°tszm√°kat szakemberek sz√°m√°ra, √≠gy ŇĎt mag√°t is meglepte, amikor k√∂tete a mŇĪvelt laikusok k√∂r√©ben is vill√°mgyorsan bestsellerr√© v√°lt. A siker nemcsak dr√°maian √ļjszerŇĪ elm√©let√©nek volt k√∂sz√∂nhetŇĎ, hanem a k√∂nyv nyelvezet√©nek is, mely frapp√°ns, izgalmas, "letehetetlen" olvasm√°nny√° avatja a mindny√°junk √°ltal mindennap elszenvedett, de soha kor√°bban n√©ven nem nevezett "j√°tszm√°kat".
1964-es elsŇĎ megjelen√©se √≥ta az Emberi j√°tszm√°k ma is minden idŇĎk egyik legn√©pszerŇĪbb pszichol√≥giai kiadv√°nya. A Berne √°ltal megalkotott tranzakci√≥anal√≠zis vil√°gszerte elterjedt: √°ltala nemcsak a pszichoter√°pia, a szem√©lyis√©gl√©lektan, a fejlŇĎd√©sl√©lektan √©s a kommunik√°ci√≥ elm√©lete gyarapodott egy forradalmian √ļj iskol√°val, hanem szervezetek √©s m√°s emberi rendszerek elemz√©s√©hez is hat√©kony √ļj eszk√∂z sz√ľletett.
A tranzakci√≥anal√≠zisnek ez az alapmŇĪve magyarul 1984-ben jelent meg elŇĎsz√∂r. A jelenlegi, nyolcadik kiad√°ssal egy szakmailag korszerŇĪs√≠tett, elŇĎsz√≥val √©s l√°bjegyzetekkel ell√°tott v√°ltozatot vehet kez√©be az olvas√≥.


ISBN: 6155124082
Kiadva : 2013
Oldalsz√°m : 228
Méret [mm] : 135 x 190 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Emberi j√°tszm√°k - Berne, Eric
    Emberi j√°tszm√°k - Berne, Eric
    55,31Ron
    47,01Ron (Kateg√≥ria: Pszichol√≥gia)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK