Keresés

55,50Ron
41,63Ron

Elmemozgató nyelvi játékok - Hernádi Sándor
Móra Könyvkiadó
Hern√°di S√°ndor k√∂nyve izgalmas j√°t√©kra h√≠vja az olvas√≥t: a t√∂bb mint f√©lsz√°z feladattal √©s fejt√∂rŇĎvel b√°rki pr√≥b√°ra teheti nyelv√©rz√©k√©t, t√°rgyi tud√°s√°t √©s k√©pzelet√©t.
A k√∂tetet a szerzŇĎ h√°rom t√©mak√∂rre osztotta. Az elsŇĎ fejezet j√°t√©kaib√≥l k√∂nnyebben megtanulhat√≥k a helyes√≠r√°si szab√°lyok, mintha √≥r√°kon √°t b√∂ng√©szn√©nk a szab√°lyzatot. A m√°sodi fejezet feladatai abban seg√≠tenek, hogy eml√©kezet√ľnkben megragadjanak a k√∂zmond√°sok √©s sz√≥l√°sok, a harmadik pedig a h√©tk√∂znapi mondatok √©s mŇĪv√©szi sz√∂vegek √©rtelmez√©s√©re, √°t√©rtelmez√©s√©re mutat sz√°mos p√©ld√°t. Valamennyi feladat megold√°sa megtal√°lhat√≥ az adott t√©mak√∂r v√©g√©n.
A k√∂tet felhaszn√°lhat√≥ vet√©lkedŇĎk √∂ssze√°ll√≠t√°s√°hoz, a magyar√≥r√°k sz√≠nes√≠t√©s√©hez, sz√ľlŇĎ √©s gyermek egyar√°nt sz√≥rakoztat√≥ idŇĎt√∂lt√©st tal√°lhat benne. J√°t√©k k√∂zben mindenki √°t√©lheti a nyelvform√°l√°s felszabad√≠t√≥ √∂r√∂m√©t - sŇĎt, akinek kedve tartja, saj√°t k√ļtfŇĎbŇĎl gyarap√≠thatja is a feladatokat!

ISBN: 9631198249
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 240
Méret [mm] : 170 x 245 x 19
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Elmemozgató nyelvi játékok - Hernádi Sándor
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK