Keresés

53,65Ron
45,60Ron

√Čletunalom, √©lett√©r, √©letkedv - Feldm√°r Andr√°s
HVG Könyvek
Soha semmi sem t√∂rt√©nik csak √ļgy mag√°t√≥l. Mindig valaki tesz valakivel valamit. R√° kell √©bredni, hogy szabadok vagyunk, √©s semmit sem kell eltŇĪrni.
Feldm√°r Andr√°st hallgatva, sorait olvasva √°t√©rt√©kelj√ľk √©let√ľnket, f√°jdalmaink, rossz pillanataink, kihŇĪlŇĎ, unalmas - vagy csak √©ppen annak tŇĪnŇĎ - kapcsolataink pedig (√ļj) √©rtelmet nyernek. Kivar√°zsol-kir√°ngat benn√ľnket a h√©tk√∂znapokb√≥l, nem engedi, hogy f√°sultan, f√°radtan, mag√°nyosan kimaradjunk - a saj√°t √©let√ľnkbŇĎl. "Az √©letunalom arr√≥l sz√≥l, amikor √ļgy csin√°lok, mintha az √©let nem aj√°nlana semmi olyasmit, ami √©rdekelne. Megs√©rtŇĎdtem az √©letemre, √©s √ļgy teszek, mintha nem √©rdekelne, mi t√∂rt√©nik k√∂r√ľl√∂ttem. De min√©l hosszabb ideig nem veszek r√©szt a j√°t√©kban, ann√°l jobban unatkozom."
Megtanulhatunk nemet, vagy igent mondani, sŇĎt ki mer√ľnk t√∂rni olyan helyzetekbŇĎl, amelyekre kor√°bban nem √©rezt√ľnk el√©g erŇĎt. √Čs ez nem kev√©s.

"M√°r 30 √©ves voltam, amikor r√°j√∂ttem, hogy esetleg lehet elhat√°roz√°sokat hozni √ļgy, hogy azok a v√°gyaimb√≥l erednek, nem a f√©lelmeimbŇĎl. Am√≠g az ember a f√©lelmeit haszn√°lja a d√∂nt√©seihez, tulajdonk√©ppen menek√ľl. Csak abban az esetben indul el egy√°ltal√°n valami fel√©, amikor el√©g b√°tors√°got gyŇĪjt ahhoz, hogy b√°r f√©l, m√©gis a v√°gyait k√∂veti."

ISBN: 9633041819
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 136
Méret [mm] : 130 x 180 x 13
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. √Čletunalom, √©lett√©r, √©letkedv - Feldm√°r Andr√°s
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK