Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Einstein és a rabbi - Naomi Levy
Unio Mystica Kiadó
A Lélek keresése

"Mi a l√©lek? - Ez a k√©rd√©s foglalkoztatta a keresŇĎket, a szenteket √©s pr√≥f√©t√°kat az idŇĎk kezdete √≥ta. Vannak szavak a kimondhatatlan kifejez√©s√©re? - Ez a k√©rd√©s vezette a k√∂ltŇĎk toll√°t korokon √©s orsz√°gokon √°t.

Naomi Levy rabbi szint√©n felveti ezeket a k√©rd√©seket az Einstein √©s a rabbi c√≠mŇĪ k√∂nyvben, m√©gpedig al√°zattal, mesteri √©s egyben k√∂ltŇĎi m√≥don. K√∂nyv√©ben egy sor t√∂rt√©netet szŇĎ egybe, egyr√©szt azokat, amelyeket rabbik√©nt m√°sok osztottak meg vele, m√°sr√©szt a saj√°t, szem√©lyes t√∂rt√©neteit, valamint egy Einsteinnek √≠r√≥dott lev√©l ut√°ni kutat√°s t√∂rt√©neteit - √©s ezeken az elbesz√©l√©seken kereszt√ľl megismertet az elmagyar√°zhatatlannal: a lelk√ľnk val√≥di term√©szet√©vel.

"Naomi Levy az √©let polarit√°sait vizsg√°lja: a sz√ľlet√©st √©s hal√°lt, a szeretetet √©s a vesztes√©get, a hitet √©s a k√©ts√©get. M√©ly r√°l√°t√°sai seg√≠ts√©g√©vel megmutatja nek√ľnk, hogy minden dualit√°st √∂sszekapcsol az az alapvetŇĎ erŇĎ, amit l√©leknek h√≠vunk. Ez egy csod√°s, gyeng√©den tan√≠t√≥ k√∂nyv, amely megvil√°gos√≠t √©s inspir√°l."

Jerome Groopman,

a Harvard Orvosi Egyetem professzora"

ISBN: 9786155546280
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 416 oldal
K√∂t√©s: c√©rnafŇĪz√∂tt, kem√©nyt√°bl√°s
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Einstein és a rabbi - Naomi Levy
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK