Keresés

55,31Ron
41,48Ron

Egyens√ļlyban √©lni - Dyer, Wayne W., dr.
Szukits Könyvkiadó
Haszn√°ld a vonz√°s t√∂rv√©ny√©t, √©s √°ll√≠tsd helyre az egyens√ļlyt √©letedben!

Az egyens√ļly fogalma hat√°rozza meg univerzumunkat. A vil√°gŇĪr, a bolyg√≥nk, az √©vszakok, a v√≠z, a sz√©l, a tŇĪz, a f√∂ld, minden-minden egyens√ļlyban van. Mi emberek vagyunk az egyetlen kiv√©tel. Dr. Dyer k√∂nyv√©ben ezt a term√©szetes harm√≥ni√°t k√≠v√°nja vissza√°ll√≠tani √©let√ľnk minden ter√ľlet√©n, ehhez pedig nem el√©g viselked√©si strat√©gi√°ink m√≥dos√≠t√°sa, sokkal ink√°bb gondolataink √ļjrahangol√°s√°ra van sz√ľks√©g, hiszen a gondolat teremtŇĎ energia, amelyre a hasonl√≥ rezg√©sŇĪ emberek, esem√©nyek √©s helyzetek rezon√°lnak. A vonz√°s t√∂rv√©ny√©nek tudatos alkalmaz√°s√°val teh√°t v√°gyaink √©s mindennapi √©let√ľnk egyens√ļlyba ker√ľlnek egym√°ssal.
Ez a praktikus kis kalauz sorra bemutatja az √©let√ľnkben tetten √©rhetŇĎ egyens√ļlyhi√°ny k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√ľneteit, majd gyakorlati tan√°csokkal seg√≠t benn√ľnket, hogyan teremts√ľnk harm√≥ni√°t √°lmaink √©s a mindennapok k√∂z√∂tt; lez√°r√°sk√©ppen pedig spiritu√°lis √©n√ľnk √©s az anyagi vil√°g √∂sszehangol√°s√°hoz ad √ļtmutat√°st.

Dr. Wayne W. Dyer rajong√≥i m√©lt√°n tekintik ŇĎt a "motiv√°ci√≥ atyj√°nak", hiszen mŇĪvei csod√°latos energi√°kkal t√∂ltik fel, √©s harm√≥ni√°val aj√°nd√©kozz√°k meg olvas√≥it.


ISBN: 9789634974482
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 144
Méret [mm] : 140 x 210 x 17
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Egyens√ļlyban √©lni - Dyer, Wayne W., dr.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK