Keresés

64,75Ron
48,56Ron

Egy igaz férfi - Jeffrey Archer
General Press Kft.
Clifton-krónika 7.

A bristoli sz√ľlet√©sŇĪ Harry Clifton sorsa nem is alakulhatott volna fordulatosabban. A kik√∂tŇĎi dokkmunk√°s fi√°b√≥l az √©vtizedek sor√°n h√≠res √≠r√≥ √©s a kir√°lynŇĎ lovagja lett. IdŇĎskor√°ra csak egyetlen c√©lja maradt: meg√≠rni √©lete fŇĎ mŇĪv√©t, amely halhatatlann√° teszi a nev√©t. Mik√∂zben beletemetkezik a munk√°j√°ba, a csal√°dja mindennapjai is tov√°bb bonyol√≥dnak.
Emma √©pp lek√∂sz√∂n a Bristoli Kir√°lyi K√≥rh√°z eln√∂ki posztj√°r√≥l, amikor meglepŇĎ telefonh√≠v√°st kap Margaret ThatchertŇĎl. Mindek√∂zben Giles sokkol√≥ inform√°ci√≥ birtok√°ba jut a feles√©g√©vel, Karinnal kapcsolatban; Sebastiant v√°ratlanul kinevezik a Farthings Kaufman Bank eln√∂k√©nek; Jessica pedig komoly bajba ker√ľl, √©s csak Grace n√©nje k√∂zbenj√°r√°sa menti meg. Ek√∂zben Lady Virginia k√©szen √°ll arra, hogy a hitelezŇĎi elŇĎl k√ľlf√∂ldre menek√ľlj√∂n, amikor egy nem v√°rt hal√°leset k√∂vetkezt√©ben t√∂rleszteni tudja az ad√≥ss√°gait, sŇĎt ak√°r a Clifton √©s a Barrington csal√°don is bossz√ļt √°llhat - egyszer s mindenkorra.

A Clifton csal√°d gener√°ci√≥kon √©s kontinenseken √°t√≠velŇĎ, sikerekkel √©s kudarcokkal, intrik√°kkal √©s bossz√ļval, szerelmekkel √©s bar√°ts√°gokkal teli t√∂rt√©nete lez√°rul a csal√°dreg√©ny hetedik k√∂tet√©ben.

ISBN: 9789634520016
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 464 oldal
Méret: 197 mm x 137 mm
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Egy igaz férfi - Jeffrey Archer
    Egy igaz férfi - Jeffrey Archer
    64,75Ron
    48,56Ron (Kateg√≥ria: Sz√©pirodalmi)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK