Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Egy éjszaka ígérete - Malpas, Jodi Ellen
MŇĪvelt N√©p K√∂nyvkiad√≥
Egy éjszaka trilógia 1.

Ha m√°r olvasta E. L. Jamest, l√°tta a Sz√ľrke √∂tven √°rnyalat√°t filmen, ha tetszett az "A f√©rfi" sorozat... akkor most ne hagyja ki a...

Livynek azonnal feltŇĪnik, amint bes√©t√°l a k√°v√©z√≥ba. L√©legzetel√°ll√≠t√≥an j√≥k√©pŇĪ, olyan √°that√≥an k√©k tekintettel, hogy majdnem kiszolg√°lni is elfelejtik. √Čs amikor kimegy az ajt√≥n, Livy azt gondolja, hogy soha t√∂bbet nem fogja l√°tni. De azt√°n megtal√°lja a szalv√©t√°ra √≠rt √ľzenetet, melyen az al√°√≠r√°s: "M".
A f√©rfi csup√°n egyetlen √©jszak√°t akar, hogy k√©nyeztesse ŇĎt. Semmi √©rzelmet, semmi k√∂tŇĎd√©st - semmi m√°s, csak k√©jt. Minden v√©dŇĎfal, amit Livy maga k√∂r√© emelt mag√°nyos √©lete sor√°n, egyszeriben leoml√°ssal fenyeget ezzel a zavarbaejtŇĎ emberrel szemben. C√©lrat√∂rŇĎ, m√©gis j√≥lnevelt. √öriember, m√©gis fensŇĎbbs√©ges. Szenved√©lyes, m√©gis √©rzelemmentes. A vonzalom azonban oly erŇĎs, hogy Livy k√©ptelen b√°rmit is megtagadni tŇĎle...bele√©rtve √∂nmag√°t is.
M valami olyan, m√©lyen lappang√≥, f√ľggŇĎs√©gbe tasz√≠t√≥ v√°gyat √©breszt fel Livyben, melynek l√©tez√©s√©t a l√°ny addig nem is sejtette, √©s melyet, f√©lŇĎ, csak ŇĎ el√©g√≠thet ki. De a l√°ny √©rzi, hogy a gyors aut√≥k, a dr√°ga √∂lt√∂ny√∂k √©s f√©nyŇĪzŇĎ lak√°s m√∂g√∂tt egy sebzett szem√©lyis√©g rejtŇĎzik.
Ahhoz, hogy testest√ľl-lelkest√ľl az √∂v√© legyen, Livynek f√©nyt kell der√≠tenie a s√∂t√©t tikokra. Val√≥s√°gos megsz√°llotts√°ggal mer√ľl el a f√©rfi vil√°g√°ban, pr√≥b√°lja legyŇĎzni a v√©dŇĎpajzsait, pedig ez a megsz√°llotts√°g azzal fenyeget, hogy visszavonhatatlanul √∂sszet√∂ri a sz√≠v√©t...

ISBN: 6155617102
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m : 552
Méret [mm] : 125 x 200 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Egy éjszaka ígérete - Malpas, Jodi Ellen
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK