Keresés

49,93Ron
37,45Ron

Drága kéj - Szalai Vivien
Art Nouveau Kiadó
ElŇĎrendelhetŇĎ, v√°rhat√≥ megjelen√©s 2011.08.24

Egy magyar luxusprostituált és egy budai milliárdos története

A nŇĎ a legkeresettebb magyar luxusprostitu√°lt. A f√©rfi budai milli√°rdos, a leggazdagabb √ľzletemberek egyike. T√ļlfŇĪt√∂tt, durva szenved√©lyen alapul√≥ viszonyuk sor√°n elmer√ľlnek a legm√©lyebb perverzi√≥ban, s k√∂zben a nŇĎ megj√°rja a poklok pokl√°t...

A Hamis gy√∂ny√∂rben megismert Szofi igaz t√∂rt√©nete r√©v√©n bepillant√°st nyer√ľnk a hazai felsŇĎ t√≠zezer √©s a politikai elit eltitkolt, mocskos vil√°g√°ba, Tel-Aviv luxussz√°llod√°iba vagy √©ppen a P√°rizsban magyar szexrabszolg√°kat tart√≥ sza√ļdi herceg h√°l√≥szob√°j√°ba. Az utaz√°s v√©g√©n ugyan√ļgy levonhatjuk a tanuls√°got, mint Szofi: az √©letben mindennek √°ra van, s minden√©rt meg kell fizetn√ľnk...

Szalai Vivien √ļjs√°g√≠r√≥ elsŇĎ k√∂nyv√©ben, a Hamis gy√∂ny√∂rben megismerhett√©k a legkeresettebb hazai luxusprostitu√°ltat, Szofit. Igaz t√∂rt√©net√©nek folytat√°sa, a Dr√°ga k√©j √©lete k√©sŇĎbbi szakasz√°t dolgozza fel: mindennapjait egy nŇĎs milli√°rdos oldal√°n.
"A t√©ma nem hagyott nyugodni, sz√°mos modellel, fodr√°sszal, ruhatervezŇĎvel, √∂tcsillagos sz√°lloda londiner√©vel √©s elit √ľgyfelek sz√°m√°ra l√°nyokat biztos√≠t√≥ futtat√≥val k√©sz√≠tettem interj√ļt: ezekbŇĎl a besz√©lget√©sekbŇĎl megismert t√©nyek is beleker√ľltek a m√°sodik r√©szbe" - √≠g√©ri a szerzŇĎ √ļj reg√©ny√©ben.

Szofi sorsa szorosan √∂sszefon√≥dik m√°s prostitu√°ltak√©val √©s szexrabszolg√°k√©val, √©s egy nŇĎ√©vel, akit vele szemben √∂r√∂k piedeszt√°lra emel a t√°rsadalom: a feles√©ggel.
"Sokan azt hiszik, a prostitu√°ltak egy √©letre meggyŇĪl√∂lik a f√©rfiakat az√©rt, ahogyan vel√ľk b√°nnak. Pedig √©n nem gyŇĪl√∂l√∂m, ink√°bb csak jobban ismerem ŇĎket, mint a t√∂bbi nŇĎ. Az elm√ļlt √©vekben arra j√∂ttem r√°, hogy minden egyes f√©rfi-nŇĎ kapcsolat az alapvetŇĎ ig√©nyek kiel√©g√≠t√©s√©re √©p√ľl: a nŇĎk erŇĎforr√°sokat, a f√©rfiak pedig szolg√°ltat√°sokat v√°rnak el a m√°sik nemtŇĎl. Nem m√°s ez is, mint sz√≠ntiszta √ľzlet." - Szofi vallom√°s√°t aj√°nljuk minden egyes nŇĎnek √©s f√©rfinak, aki kapcsolatok h√°l√≥j√°ban √©l. √Čs mindazoknak, akik t√∂bbet szeretn√©nek tudni a hazai felsŇĎ t√≠zezer titkolt vil√°g√°r√≥l.


ISBN: 6155104145
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 224
Méret [mm] : 108 x 184 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Drága kéj - Szalai Vivien
    Drága kéj - Szalai Vivien
    49,93Ron
    37,45Ron (Kateg√≥ria: Erotikus)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK