Keresés

55,31Ron
41,48Ron

Csillagainkban a hiba - Green, John
Gabo Könyvkiadó
A r√°kellenes csodagy√≥gyszer √∂sszezsugor√≠tja a tumort, √©s biztos√≠t m√©g n√©h√°ny √©vet Hazelnek, √°m ŇĎ √≠gy is folyamatosan a v√©gsŇĎ st√°diumban van, √©s a diagn√≥zis√°ban m√°r meg√≠rt√°k az √©lete utols√≥ fejezet√©t. De amikor a t√°maszcsoportban megjelenŇĎ, isteni Augustus Waters k√©p√©ben bek√∂vetkezik a nem v√°rt fordulat, Hazel t√∂rt√©net√©t is √°t kell √≠rni.
A csillagainkban a hiba m√©lyensz√°nt√≥, vakmerŇĎ, pimasz √©s k√≠m√©letlen mŇĪ, l√©legzetel√°ll√≠t√≥ felfedezŇĎ√ļt az √©let √©s a szerelem kacagtat√≥, v√©rpezsd√≠tŇĎ √©s tragikus birodalm√°ban.
"Ez m√°r majdnem zseni√°lis... A csillagainkban a hiba szerelmi t√∂rt√©net, a kort√°rs amerikai sz√©pirodalom egyik legbecs√ľletesebb, legmeghat√≥bb k√∂nyve, ugyanakkor f√©lelmetesen intelligens, b√°tor √©s szomor√ļ egzisztencialista trag√©dia". (Time) "EttŇĎl a k√∂nyvtŇĎl megszakad az olvas√≥ sz√≠ve... nem az√©rt, mert elkopik, hanem mert addig nŇĎ √©s dagad, am√≠g meg nem hasad." (The Atlantic)
"T√∂rt√©net k√©t feh√©rizz√°sban l√©tezŇĎ kamaszr√≥l, akik sok√°ig fognak √©lni az olvas√≥k eml√©kezet√©ben." (People)
"Szellemesebb, karcosabb love story a net nemzed√©k√©nek" (Family Circle) John Green t√∂bbsz√∂r√∂sen d√≠jazott, nemzetk√∂zi h√≠rŇĪ bestseller-√≠r√≥. John √©s testv√©re, Hank, k√∂z√∂sen √≠rj√°k a Vlog-fiv√©rek (you.tube/com.vlogbrothers) blogot. Te is csatlakozhatsz John sokmilli√≥nyi k√∂vetŇĎj√©hez a twitteren (@realjohngreen), a tumblr-en (fishingboatproceeds.tumblr.com), vagy megl√°togathatod a honlapj√°t (johngreenbooks.com).

ISBN: 9636899172
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 296
Méret [mm] : 138 x 210 x 0
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Csillagainkban a hiba - Green, John
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK