Keresés

92,31Ron
69,23Ron

Cs√≠k zenekar (CD mell√©klettel) - S√ľveges GergŇĎ
Trubad√ļr Kiad√≥
Amikor a Cs√≠k zenekar elsŇĎ huszon√∂t √©v√©re visszatekint√ľnk, felmer√ľl a k√©rd√©s, vajon h√°ny zenekart √ľnnepl√ľnk is val√≥j√°ban. Persze att√≥l f√ľgg, mi alapj√°n sz√°molunk. Tags√°g v√°ltoz√°sa? St√≠lus v√°ltoz√°sa? Megmozgatott k√∂z√∂ns√©g nagys√°ga?
Itt √°llunk teh√°t, √©s nem igaz√°n tudjuk megmondani, h√°ny zenekar is a Cs√≠k zenekar. Ugyan√≠gy arra is neh√©z v√°laszolni, h√°ny k√∂nyvet tart kez√©ben az Olvas√≥. Egyet, persze: van neki bor√≠t√≥ja, van eleje √©s van v√©ge, a lapok √∂sszefŇĪzve, az oldalsz√°mok a hely√ľk√∂n, nyomdahib√°b√≥l sincs benne t√∂bb tal√°n, mint √°ltal√°ban. De val√≥j√°ban mi k√∂vetkezik itt beljebb lapozva? Kronol√≥gia? Az is. Interj√ļk√∂tet? Az is. Vitairat az autentikus n√©pzene h√≠vei √©s a feldolgoz√°sp√°rtiak n√©zetk√ľl√∂nbs√©geirŇĎl? Az is. SztorigyŇĪjtem√©ny? Az is. K√©pesk√∂nyv? Az is. Ez is, az is, amaz is.

"A sok-sok k√≠v√°ncsis√°ggal b√©lelt, a tanul√°s neh√©z gy√∂trelmeivel tark√≠tott nap; a sok fiatalos lelkesed√©ssel, j√≥ h√°zibulikkal, t√°nch√°zakkal fŇĪszerezett, a j√∂vŇĎbe vetett hittel, rem√©nnyel teli h√≥nap; a biztat√≥an sikeres √©s tan√≠t√≥an sikertelen √©vek - ezek jelentik a mi kis t√∂rt√©nelm√ľnket. √Čs persze a muzsik√°nk - az mondja el legszebben a Cs√≠k zenekar igaz mes√©j√©t." (Cs√≠k J√°nos)


ISBN: 9632274140
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 250
Méret [mm] : 155 x 235 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Cs√≠k zenekar (CD mell√©klettel) - S√ľveges GergŇĎ
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK