Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Calisthenics - Ashley Kalym
Jaffa Kiadó
√Ātfog√≥ √ļtmutat√≥ saj√°t tests√ļlyos edz√©shez

ErŇĎs, robban√©kony √©s sportos testre v√°gysz, amely sz√°z sz√°zal√©kig t√©ged szolg√°l? Nem fŇĪlik a fogad az edzŇĎterembe j√°r√°shoz? Szeretn√©l egy √ļtmutat√≥t, amelynek seg√≠ts√©g√©vel √∂n√°ll√≥an, szem√©lyi edzŇĎ √©s dr√°ga k√ľty√ľk n√©lk√ľl is megval√≥s√≠thatod az √°lmod?

Akkor nincs is m√°sra sz√ľks√©ged, mint a Calisthenicsre!

Ez a vil√°g legegyszerŇĪbb, egy√ļttal leghat√©konyabb edz√©srendszere, amelyhez kiz√°r√≥lag a saj√°t testedre van sz√ľks√©ged, s√ļlyz√≥kra √©s eszk√∂z√∂kre nem. Szimpl√°nak tŇĪnŇĎ alapgyakorlatokkal, mint a guggol√°s vagy a fekvŇĎt√°masz, nemcsak izol√°lt izomcsoportokat, hanem az eg√©sz tested erej√©t, robban√©konys√°g√°t √©s √°ll√≥k√©pess√©g√©t fejleszti. Gyakorl√≥i ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen f√ľrg√©n, hajl√©konyan √©s k√∂nnyeden k√©pesek haszn√°lni erej√ľket.

A k√∂nyvben mindent megtal√°lsz, amire sz√ľks√©ged lehet:
- √Ātfog√≥ h√°tt√©r-inform√°ci√≥kat a biztons√°gos edz√©shez
- Bemeleg√≠tŇĎ √©s mobiliz√°l√≥ gyakorlatokat
- √ötmutat√≥kat l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre, t√∂bb mint 500 f√©nyk√©ppel
- Személyre szabható edzésprogramot a saját célod megvalósításához

A Calisthenics a saj√°t tests√ļlyos edz√©s ma el√©rhetŇĎ legr√©szletesebb √©s leg√°tfog√≥bb √ļtmutat√≥ja. B√°rki haszn√°lhatja: f√©rfi, nŇĎ, kezdŇĎ, halad√≥ - mindenki, aki kirobban√≥ erŇĎre v√°gyik, √©s k√©pes kem√©nyen k√ľzdeni.

ASHLEY KALYM-ot m√°r nagyon fiatalon beszippantotta az edz√©s vil√°ga. Sokf√©le sport√°gat √©s edz√©st√≠pust kipr√≥b√°lt, √°m a brit kir√°lyi tenger√©szgyalogs√°gn√°l meggyŇĎzŇĎdhetett a saj√°t tests√ļlyos edz√©s kimagasl√≥ hat√©konys√°g√°r√≥l. √Čveket t√∂lt√∂tt elm√©leti kutat√°ssal, de egyetlen olyan √∂sszefoglal√≥ munk√°t sem tal√°lt, amely kiel√©g√≠tette volna tud√°sszomj√°t. √ögy d√∂nt√∂tt h√°t, hogy meg√≠rja saj√°t k√∂nyv√©t, amelyet most v√©gre a magyar olvas√≥k √©s erŇĎs√∂dni v√°gy√≥k is k√©zbe vehetnek.

"Mindazoknak, akiket megfertŇĎz√∂tt a Fegyencedz√©s-sorozat √©s G√∂dr√∂si √Ād√°m munk√°ss√°ga, a Calisthenics is tetszeni fog. Ugyanazt a t√©m√°t j√°rja k√∂r√ľl, professzion√°lisan, remek progresszi√≥kat mutatva be a saj√°t tests√ļlyos edz√©s szerelmeseinek."
Lakatos Péter
StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu - barna öv

ISBN: 9786155715648
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 288 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Calisthenics - Ashley Kalym
    Calisthenics - Ashley Kalym
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: √Āltal√°nos)
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK