Keresés

61,05Ron
45,79Ron

Bukott angyalok v√°rosa - Clare, Cassandra
K√∂nyvmolyk√©pzŇĎ Kiad√≥
A végzet ereklyéi IV. könyv


A h√°bor√ļnak v√©ge, √©s Clary Fray izgatottan t√©rt vissza New Yorkba, ahol egy lehetŇĎs√©gekkel teli, √ļj vil√°g v√°r r√°. Szorgalmasan edz, hogy √Ārnyvad√°sz v√°lhasson belŇĎle, √©s felhaszn√°lhassa k√ľl√∂nleges k√©pess√©geit. √Čdesanyja feles√©g√ľl megy √©lete szerelm√©hez. Az √Ārnyvad√°szok √©s az Alvil√°giak v√©gre b√©k√©ben √©lnek egym√°ssal. √Čs ami a legfontosabb, Clary √©s Jace szerelme v√©gre igaz√°n kiteljesedhet.
Valaki azonban √Ārnyvad√°szokat kezd gyilkolni, √©s az √©lezŇĎdŇĎ fesz√ľlts√©g √ļjabb v√©re h√°bor√ļval fenyeget. Clary legjobb bar√°tja, Simon sem seg√≠thet. Ak√°rmerre fordul, valaki maga mell√© akarja √°ll√≠tani, hiszen sz√ľks√©g√ľk van az √©let√©t megront√≥ √°tok rettenetes hatalm√°ra. Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy k√©t gy√∂ny√∂rŇĪ, √°mde vesz√©lyes l√°nnyal j√°r egyszerre, akik k√∂z√ľl egyik sem tud a m√°sikr√≥l.
Amikor Jace minden magyar√°zat n√©lk√ľl t√°volodni kezd ClarytŇĎl, a l√°ny egy rejt√©ly kellŇĎs k√∂zep√©n tal√°lja mag√°t, amelynek a megold√°s√°val val√≥ra v√°lik a legrosszabb r√©m√°lma. Rettenetes esem√©nyek l√°ncolat√°t ind√≠tja el, aminek ak√°r az is lehet a v√©ge, hogy mindent elvesz√≠t, ami fontos a sz√°m√°ra. M√©g Jace-t is.


ISBN: 9632454665
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 390
Méret [mm] : 136 x 204 x 36
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Bukott angyalok v√°rosa - Clare, Cassandra
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK