Keresés

55,50Ron
41,63Ron

Boldogs√°g - M√ľller P√©ter
√Čdesv√≠z Kiad√≥
- Mester, mi az a boldogs√°g?
- A harcban sz√ľletett nyugalom.
- Ez mit jelent?
- Azt, hogy elŇĎsz√∂r van a harc... s ut√°na a szavakkal le√≠rhatatlan, minden emberi √∂r√∂mn√©l gy√∂ny√∂rŇĪs√©gesebb beteljesed√©s.

Az elsŇĎ sz√≥, amit J√©zus kimond, amikor tan√≠tani kezdi az embereket: a boldogs√°g. Ez √©let√ľnk fŇĎszava. Mindenn√©l m√©lyebb v√°gyunk, hogy boldogok akarunk lenni - m√©gis boldogtalanok vagyunk manaps√°g.
"Boldogs√°g az, ami √©letem minden perc√©bŇĎl hi√°nyzik!" - ezzel a mondattal indul el felfedezŇĎ √ļtj√°ra M√ľller P√©ter. "Keress√ľk egy√ľtt az elveszett boldogs√°got" - mondja olvas√≥j√°nak. "√Čn elŇĎremegyek, s igyekszem hangosan √©rezni √©s gondolkodni, hogy a s√∂t√©tben ne vesz√≠ts√ľk el egym√°s kez√©t." K√∂nyve k√ľl√∂n√∂s szellemi kalandot k√≠n√°l: az egy√ľtt gondolkod√°s √©s a k√∂z√∂s r√°tal√°l√°sok √©lm√©ny√©t. A felfedezŇĎ √ļt a h√©tk√∂znapi √∂r√∂m√∂kbŇĎl indul. Sz√≥ lesz az √∂nfeledts√©grŇĎl, a beteljes√ľl√©srŇĎl, az √©let c√©lj√°r√≥l, a szenved√©sek √©rtelm√©rŇĎl, az √ļjj√°sz√ľlet√©srŇĎl, s ahogy a boldogs√°g sz√≥ m√©lyebb √©rtelmet kap: a Teremt√©s titkair√≥l √©s IstenrŇĎl is.
Az √≠r√≥ ebben a k√∂nyv√©ben t√°rja elŇĎsz√∂r olvas√≥i el√© azt a vil√°gk√©p√©t, amelyet a sok √©vtizedes keres√©s, a magas szellemvil√°g inspir√°ci√≥ja, a sivatag homokj√°ba elrejtett - s csak n√©h√°ny √©vtizede f√∂lbukkant - ŇĎskereszt√©ny √≠r√°sok meg√©rleltek benne.
Ez a boldog ember világképe.

ISBN: 963 528 783 6
Kiadva : 2004
Oldalsz√°m : 224
Méret [mm] : 155 x 230 x 15
Kötésmód : ragasztott kötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Boldogs√°g - M√ľller P√©ter
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK