Keresés

55,50Ron
41,63Ron

Besz√©lget√©sek a f√ľggŇĎs√©grŇĎl - R√©vai G√°bor
Libri Könyvkiadó
Demetrovics Zsolt - Máté Gábor - Szummer Csaba

"Ne higgy√ľk, hogy a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ korm√°nyok a maguk b√∂lcsess√©g√©ben, a racionalit√°s √©s a vesz√©lyess√©g szempontja alapj√°n d√∂ntik el, hogy egy szer leg√°lis vagy illeg√°lis." (Demetrovics Zsolt)

"A f√ľggŇĎ a leg√©rz√©kenyebb a csal√°dban, aki kimutatja azt a sok bajt, amivel a csal√°d m√©g nem n√©zett szembe ny√≠ltan." (M√°t√© G√°bor)

"A k√©t legt√∂bb hal√°los √°ldozatot k√∂vetelŇĎ, rendk√≠v√ľl addikt√≠v pszichoakt√≠v anyag egy√©bk√©nt leg√°lis. √ögy h√≠vj√°k ŇĎket, hogy alkohol √©s nikotin." (Szummer Csaba)

R√©vai G√°bor √≠r√≥ interj√ļalanyaival olyan t√©m√°t j√°r k√∂r√ľl, amely szinte mindenkit √©rint: a f√ľggŇĎs√©g k√©rd√©s√©t. P√°linka-nagyhatalom vagyunk - figyelmeztet a szerzŇĎ -, mik√∂zben Magyarorsz√°gon alkohol okozta m√°jzsugorod√°sban mintegy √∂tsz√∂r annyian halnak meg, mint Eur√≥pa m√°s orsz√°gaiban. A k√°b√≠t√≥szer-haszn√°latot a nagy t√∂bbs√©g szigor√ļan el√≠t√©li, tiltja a jog is, a k√∂nyvben nyilatkoz√≥ szakemberek azonban - elt√©rŇĎ ter√°pi√°s m√≥dszereik ellen√©re - a jogi tilt√°st egyhang√ļan helytelen√≠tik.

Az ismeretterjeszt√©sen t√ļlmenŇĎen a Besz√©lget√©sek a f√ľggŇĎs√©grŇĎl c√©lkitŇĪz√©se az addikci√≥kat k√∂r√ľlvevŇĎ t√°rsadalmi √©s jogi k√∂rnyezet befoly√°sol√°sa, valamint annak elŇĎseg√≠t√©se, hogy elŇĎ√≠t√©leteinket h√°trahagyva elmozduljunk v√©gre a meg√©rt√©s √©s az elfogad√°s ir√°ny√°ba.

ISBN : 9633109359
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalsz√°m : 180
Méret [mm] : 136 x 205 x 15
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Besz√©lget√©sek a f√ľggŇĎs√©grŇĎl - R√©vai G√°bor
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK