Keresés

73,81Ron
55,36Ron

Beavat√°s - Haich, Elisabeth
√Čdesv√≠z Kiad√≥
"A könyvet személyes okok miatt regény formájában írtam.
M√©gis, akinek f√ľle van, hallani fogja, hogy minden sz√≥ az igazs√°got adja vissza."
Ez a sz√°mos nyelvre leford√≠tott √©s vil√°gszerte t√∂bb ut√°nnyom√°st meg√©lt nagysikerŇĪ reg√©ny kapcsolatot teremt a nemzetk√∂zileg elismert tan√≠t√≥, Elisabeth Haich huszadik sz√°zadi eur√≥pai √©lete √©s reinkarn√°ci√≥s eml√©kei k√∂z√∂tt, amelyek az ŇĎsi Egyiptomb√≥l sz√°rmaznak, ahol papnŇĎk√©nt a nagy beavat√°s elŇĎk√©sz√≠t√©sek√©nt misztikus tan√≠t√°sokban r√©szes√ľlt. A modern kori keretbe √°gyazott ŇĎsi esem√©nyek azokat az √©lettapasztalatokat √≠rj√°k le, amelyek a fŇĎhŇĎst a spiritu√°lis √ļtra vezett√©k.
Az ŇĎsi Egyiptomban egy fiatal nŇĎ √©pp a beavat√°sra k√©sz√ľl tan√≠t√≥ja, a nagy fŇĎpap, Ptahhotep seg√≠ts√©g√©vel, aki l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre, a l√°ny fejlŇĎd√©s√©hez igazodva vezeti be az √©let egyetemes igazs√°gaiba. Sz√°mtalan ismeret √©s tud√°s mellett felt√°rulnak elŇĎtt√ľnk a karma √©s a reinkarn√°ci√≥ t√∂rv√©nyszerŇĪs√©gei, a mindennapok szem√©lyes v√°laszt√°sai √©s a spiritu√°lis fejlŇĎd√©s √∂sszef√ľgg√©s√©nek rejtelmei. Ek√∂zben a huszadik sz√°zadi Eur√≥p√°ban is nyomon k√∂vethetj√ľk az esem√©nyeket, amelyek a gyermekkort√≥l a felnŇĎtt√© v√°l√°sig, a h√°bor√ļn √©s meghat√°roz√≥ tal√°lkoz√°sokon kereszt√ľl megmutatj√°k, milyen hatalmas erŇĎvel b√≠r, ha valaki befel√© ford√≠tja tudat√°nak keresŇĎf√©ny√©t, √©s minden √©letesem√©nyt tudatoss√°ga n√∂vel√©s√©re haszn√°l f√∂l.

Elisabeth Haich olyan rejtett igazs√°gokat oszt meg olvas√≥ival, amelyek lehetŇĎv√© teszik, hogy a meg√©rt√©s olyan fok√°ra jussunk el, amely a megvil√°gosod√°shoz sz√ľks√©ges. A "Beavat√°s" idŇĎtlen klasszikus, amelynek modern nyelvezete spiritu√°lis keresŇĎk nemzed√©keinek jelentett eddig is inspir√°ci√≥t vil√°gszerte. Ak√°r √ļgy olvassuk, mint egy misztikus igazs√°gokat felt√°r√≥ √∂n√©letrajzi reg√©nyt, ak√°r √ļgy, mint Elisabeth Haich megvil√°gosod√°shoz vezetŇĎ kiv√©teles √ļtj√°nak le√≠r√°s√°t, m√©ly hat√°ssal lesz r√°nk. A "Beavat√°s" olvas√°sa egyet jelent mag√°val a beavat√°ssal.

ISBN: 9635291205
Kiadva : 2011.
Méret [mm] : 135 x 205 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Beavat√°s - Haich, Elisabeth
    Beavat√°s - Haich, Elisabeth
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: Ezoterikus elm√©letek)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK