Keresés

73,44Ron
62,42Ron

Bátor generációk - Tari Annamária
Tericum Kiadó
#SzorongokTehatVagyok

A XXI. sz√°zadban az online t√©r √©s a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia haszn√°lata megn√∂velte a szorong√°sok mennyis√©g√©t. Ezek t√∂bbs√©g√©√©rt szinte √∂nk√©nt jelentkezik mindenki, mintha nem lenne am√ļgy is olykor neh√©z az √©let... A fiatal Z √©s Y gener√°ci√≥ √©lete elindul√°si f√°zis√°ban szorong, a legkisebb alf√°k pedig olyan √©letkorban, amikor m√©g felhŇĎtlen√ľl kellene j√°tszaniuk, nem pedig online k√©pek t√∂meg√©nek keresztt√ľz√©ben megtapasztalniuk a depressz√≠v alkalmatlans√°g √©rz√©s√©t.
Az X gener√°ci√≥s sz√ľlŇĎk √©s c√©gvezetŇĎk pr√≥b√°lj√°k megtal√°lni a legjobb alkalmazkod√°si m√≥dot, mik√∂zben olykor maguk sincsenek boldog √°llapotban.
Mindazon√°ltal j√≥ lenne meg√©rten√ľnk, hogy az Inform√°ci√≥s Kor jelenl√©te fel√ľl√≠rta kor√°bbi √©rzelmeink egy r√©sz√©t, √©s b√°r seg√≠ts√©g √©s j√≥ dolog is ez a fejlŇĎd√©s, mellette vigy√°znunk kell √∂nmagunkra, a t√°rsas kapcsolatainkra, √©s arra, hogy az online val√≥s√°ga mellett ne vesz√≠ts√ľk el a r√©gi offline √©let√ľnk√©t √©s azt a k√©pess√©g√ľnket, hogy j√≥zan √©sszel √©s b√°tors√°ggal l√°ssuk √©rzelmi viszonyainkat.

ISBN: 9789634380283
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m : 320
Méret [mm] : 142 x 200 x 26
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Bátor generációk - Tari Annamária
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK