Keresés

46,06Ron
34,55Ron

Barcelona, Costa Brava √ļtik√∂nyv - K√°d√°r √Čva - T√∂r√∂k Orsolya
Cartographia Kiadó
FŇĎbb jellemzŇĎk:
-kulturális és gyakorlati tudnivalók
-Barcelona látnivalói sétáról sétára
-Costa Brava strandjai, látnivalói
-Andorra bemutatása és látnivalói


- Barcelona egy l√ľktetŇĎ, pezsgŇĎ, m√©gis √©lhetŇĎ v√°ros. J√≥l megf√©rnek a r√≥mai kori romok a katal√°n g√≥tika remekeivel, a j√°t√©kosan romantikus modernista √©p√ľletek a csupa √ľveg tornyokkal. Ezer l√°tnival√≥, hangulatos k√°v√©z√≥k, kedves emberek, h√°tt√©rben pedig a tenger mindenhonnan √©rz√©kelhetŇĎ k√∂zels√©ge.
Aki Barcelon√°ba l√°togat, egyik √°mulatb√≥l a m√°sikba esik. A g√≥tikus v√°rosmagnak szinte minden h√°za valamilyen kincset rejt. A modernista negyed egykor megbotr√°nkoztat√≥an kih√≠v√≥ √©p√ľletei m√°ra val√≥s√°gos zar√°ndokhelyek, melyen √∂r√∂m a szemet pihentetni.
Az √ļtik√∂nyvbŇĎl nem maradhatott ki Costa Brava, milli√≥k kedvelt √ľd√ľlŇĎhelye sem - hihetetlen sz√©ps√©ge, naps√ľt√∂tte partja, √©gsz√≠nk√©k, tiszta tengervize, csod√°latos n√∂v√©nyvil√°ga vonzza a turist√°kat. Var√°zslatos homokos √©s szikl√°s partokat, rejtett tenger√∂bl√∂ket, part menti szigeteket festŇĎi hal√°szfalvakat, m√©lt√≥s√°gteljes v√°rakat √©s vonz√≥ kl√≠m√°t k√≠n√°l az igel√°togat√≥knak.
Barcelona √©s a Costa Brava mellett k√ľl√∂n fejezetet kapott a k√∂zeli t√∂rpe √°llam, Andorra is. Ha idŇĎnk engedi, az utaz√°s sor√°n √©rdemes ebbe a mesek√∂nyvbe illŇĎ kis orsz√°gba is ell√°togatni.

ISBN: 9789633520116
Kiadva : 2017.
Méret: 210 mm x 100 mm x 7 mm
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK