Keresés

64,56Ron
48,42Ron

Babapszichol√≥gia - Vida √Āgnes
Kulcslyuk Kiadó
L√©lek, viselked√©s, fejlŇĎd√©s k√©t√©ves korig


"-Mi√©rt alussza √°t az egyik csecsemŇĎ az √©jszak√°t, √©s mi√©rt riasztja anyj√°t √≥r√°nk√©nt a m√°sik?
-Miért játszik el magában akár félóráig is az egyik baba, és miért sír azonnal a másik, ha leteszik?
-Mi√©rt mar az arcodba √©s h√ļzza meg a hajadat a kilenc h√≥napos, √©s mi√©rt b√°ntja a t√∂bbi kisgyereket a j√°tsz√≥t√©ren a m√°sf√©l √©ves, holott otthon sosem l√°tott ilyet?

Ez a k√∂nyv l√©lektani szempontb√≥l mutatja be, hogyan is "mŇĪk√∂dik" a baba, mit √©rez, mik√©nt form√°l√≥dik a szem√©lyis√©ge, milyen velesz√ľletett tulajdons√°gai vannak, √©s mi az, amit sz√ľlŇĎk√©nt mi alak√≠thatunk.
Mi√©rt fontos az, hogy anyak√©nt vagy apak√©nt meg√©rtsd a csecsemŇĎkort? P√©ld√°ul az√©rt, mert √≠gy sokkal k√∂nnyebb lesz a helyzeted: tudod, mi√©rt viselkedik a gyermeked √©ppen √ļgy, ahogy; nem agg√≥dsz azon, vajon "norm√°lis-e", amit csin√°l; meg√©rted, hogyan fejlŇĎdik - √©s innen m√°r csak egy l√©p√©sre vagy egy-egy konkr√©t nevel√©si helyzet megold√°s√°t√≥l.
Nem k√©sz, konzerv megold√°sokat szeretn√©k √°tadni neked, mert azokkal m√°r most is tele a padl√°s. "Hagyja s√≠rni, anyuka" - mondja a v√©dŇĎnŇĎ. "Adj neki cumit, nek√ľnk az seg√≠tett" - mondja a szomsz√©d kismama. "Szoptasd meg, amikor csak s√≠r" - aj√°nlja a szoptat√°scentrikus internetes port√°l. De melyik a j√≥ m√≥dszer? Sokan a meg√©rz√©seikre hagyatkoznak, m√°sok vakon b√≠znak az orvos, a v√©dŇĎnŇĎ tan√°csaiban, megint m√°sok csak gyŇĪjtik az inform√°ci√≥kat, √©s v√©g√ľl elbizonytalanodnak, mit is k√©ne tenni√ľk.
√Čn abban hiszek, hogy nincsenek egyed√ľl √ľdv√∂z√≠tŇĎ m√≥dszerek - minden gyerek m√°s, ez√©rt ami az egyik√ľkn√©l hat√°sos, az a m√°sikn√°l hat√°stalan. √Čs bizony mi sz√ľlŇĎk is m√°sok vagyunk, a nevel√©si m√≥dszernek teh√°t nemcsak a gyerek, de a sz√ľlŇĎ szem√©lyis√©g√©hez is illenie kell.
Ez a k√∂nyv arr√≥l sz√≥l, hogyan tal√°ld meg az egyens√ļlyt a gyermek egy√©nis√©ge, a saj√°t szem√©lyis√©ged √©s a sokf√©le m√≥dszer k√∂z√∂tt.
Az interneten √©vente t√∂bb ezer anyuka k√©rd√©seire v√°laszolva gyŇĪjt√∂ttem √∂ssze azokat a tapasztalatokat, √©s form√°ltam azokat a technik√°kat, amelyeket e k√∂nyvben bemutatok." (a SzerzŇĎ)

Vida √Āgnes: Babapszichol√≥gus, a havi 250 000 olvas√≥val b√ľszk√©lkedŇĎ Kismamablog √©s Gazdagmami szerzŇĎje. A Kismamablog 2011-ben, a HVG Golden Blog szavaz√°s√°n elnyerte a legjobb szak√©rtŇĎi blog c√≠met.


ISBN: 9638902672
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 416
Méret [mm] : 140 x 200 x 0
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Babapszichol√≥gia - Vida √Āgnes
    Babapszichol√≥gia - Vida √Āgnes
    64,56Ron
    48,42Ron (Kateg√≥ria: Gyereknevel√©s)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK