Keresés

77,96Ron
57,31Ron

Baba zene 1.
0-3 éves kisgyerekeknek komponált zenei összeállítás

Tartalom:
1. Baba elsŇĎ saj√°t mel√≥di√°ja
2. Baba reggae
3. Zenés kérés-felelet
4. ElŇĎsz√∂r hallom a tengert
5. Baba szereti a bluest
6. A babajátékok találkozásának dallama
7. Baba mosolygó arca
8. Baba elsŇĎ improviz√°ci√≥ja
9. Az erdŇĎ hangjai √°lomba ringatj√°k a bab√°t

A legjobb, ami a babának adható BABA ZENE - Zene Kisbabáknak

Jelenleg számos babáknak szóló zenei CD kapható világszerte a boltokban.

√Ām a Baba Zene CD-sorozat az egyetlen, amelyet bab√°k bevon√°s√°val alkottak meg, amelyet a k√∂zv√©lem√©ny is elfogadott, √©s amely vil√°gszerte piacvezetŇĎ a bab√°knak k√©sz√ľlt zenei produkci√≥k kateg√≥ri√°j√°ban.

Bab√°k r√©szv√©tel√©vel k√©sz√ľlt, d√≠jnyertes produkci√≥

A Baba Zene jelent meg elsŇĎk√©nt a zenei CD piacon, √©s az√≥ta az egyetlen, amely aranylemez √©s dupla-platina d√≠jas produkci√≥ lett.

Ismerje meg a zeneszerzŇĎ, Raimond Lap t√∂rt√©net√©t, aki speci√°lis zen√©j√©t eredetileg elsŇĎsz√ľl√∂tt gyermek√©nek fejlesztette ki. K√©sŇĎbb √∂tven kisbaba r√©szv√©tel√©vel v√©gzett k√≠s√©rleteket a k√∂rny√©k√ľk√∂n. Lap zen√©je pillanatok alatt piacvezetŇĎ lett.

K√ľl√∂n√∂s gonddal kompon√°lt, v√°ltozatos baba zene

A zenei st√≠lusok √©s elk√©pzel√©sek sz√©les sk√°l√°j√°val fog tal√°lkozni a Baba Zene CD-sorozat hallgat√°sa k√∂zben. Lap szerint min√©l t√∂bbf√©le a zenei st√≠lust hall a baba, ann√°l ink√°bb figyel a zen√©re, √©s ann√°l jobb eredm√©nyeket √©rhet√ľnk el.

A Baba Zene sorozat lemezeit √ļgy √°ll√≠tott√°k √∂ssze, hogy a baba agy√°t egyenlŇĎ m√©rt√©kben √©rj√©k a k√ľl√∂nf√©le zen√©kbŇĎl √©s hangokb√≥l sz√°rmaz√≥ ingerek.

A vid√°m hangulat√ļ, csecsemŇĎkori tanul√°st elŇĎseg√≠tŇĎ zene k√∂nnyed √©s kellemes hangulatot teremthet otthon√°ban. Ker√ľlje a nyugtalan zenemŇĪveket, amelyek a hegedŇĪ √©s m√°s erŇĎteljes zenekari hangok miatt ijesztŇĎek lehetnek a baba sz√°m√°ra. Lap kutat√°sai szerint ezek a hangok egyszerŇĪen t√ļl √©lesek az √©rz√©keny babaf√ľleknek. Sokkal jobban teszi, ha a Baba Zene CD-sorozat l√°gy, j√≥l bev√°lt, d√≠jnyertes sz√°mait hallgatja.

Az elsŇĎ tan√≠t√≥

√ögy gondoljuk, hogy a gyermek elsŇĎ √©s legjobb tan√≠t√≥ja a sz√ľlŇĎ. C√©lunk, hogy olyan kiegyens√ļlyozott zenei anyagot adjunk a v√°rand√≥s, √ļjdons√ľlt sz√ľlŇĎ kez√©be, amely seg√≠ti a baba fejlŇĎd√©s√©t.

A zene az emberi kifejez√©s egyik legnagyszerŇĪbb form√°ja. Sz√°mos kutat√°sban igazolt√°k, hogy ha 6 √©s 24 h√≥napos kor k√∂z√∂tt zenei hat√°sok √©rik a gyermeket, az elŇĎny√∂sen befoly√°solja a fejlŇĎd√©s√©t.

A Baba Zene CD-sorozat term√©szetes kieg√©sz√≠tŇĎje annak a szeretetteljes, nevelŇĎ, √©s √°pol√≥ gondoskod√°snak, amelyet sz√ľlŇĎk√©nt ad gyermekeinek.

Zene a f√ľleknek, fejlŇĎd√©s az agynak

V√°gyott m√°r valaha arra, hogy szinte erŇĎfesz√≠t√©s n√©lk√ľl teljes√ľljenek az al√°bbiak, illetve hogy az al√°bbiak mindegyike biztos√≠tva legyen f√©ltett cs√∂pps√©ge sz√°m√°ra?

- A baba folyamatos szórakoztatása
- Bevetésre kész bébiszitter a nap 24 órájában
- A baba megnyugtatása és dajkálása
- Koordinációs gyakorlatok segítése
- A babája vidám és mosolygós legyen
- A peluscsere kellemes idŇĎt√∂lt√©s legyen
- A baba nyugodt és békés egész nap
- A sírási rohamok hamar csillapodjanak
- Mik√∂zben a hangfalak fel√© fordulva a k√ľl√∂nleges hangokra figyel, a baba apr√≥ mozdulatokat gyakorol
- A felsoroltak mellett a legfontosabb j√≥t√©kony hat√°s pedig az, hogy a zene finoman √∂szt√∂nzi az agymŇĪk√∂d√©st, ami elŇĎny√∂sen befoly√°solja a baba fejlŇĎd√©s√©t.

Ezek el√©r√©s√©hez mind√∂ssze arra van sz√ľks√©g, hogy lej√°tssza a megfelelŇĎ Baba Zen√©t otthon, a nagysz√ľlŇĎkn√©l, vend√©gs√©gben, az aut√≥ban, a b√∂lcs√∂d√©ben, a k√≥rh√°zban vagy b√°rhol, ahol a baba √©ppen van, vagy lennie kell. A baba otthon fogja mag√°t √©rezni tŇĎle, ak√°rhol is legyen. Melyik gyermek √©s sz√ľlŇĎ ne v√°gyna erre? Adja meg a csal√°d b√ľszkes√©g√©nek √©s boldogs√°g√°nak a legjobb es√©lyt egy rem√©nyteli j√∂vŇĎh√∂z.

A mamák, a papák, és az orvos véleménye

Orvos: "A bab√°k sz√°m√°ra k√©sz√ľlt zene kor√°n elind√≠tja a gyermekeket az √©let √ļtj√°n. T√°pl√°lja a gyermekek eg√©szs√©ge ir√°nti egyetemes v√°gyat az√°ltal, hogy a nyugodt √©bers√©g dallam√°t hallatja vel√ľk, amely visszhangra tal√°l a testben, a fejben, √©s a l√©lekben."

Dr. V. L. Scaramella-Nowinski, pszichológus és anya, gyermek-ideggyógyász kutatóorvos

Egy terhes anya: "√Ālland√≥an hallgattam mik√∂zben terhes voltam, √©s meg vagyok gyŇĎzŇĎdve r√≥la, hogy r√∂gt√∂n felismerte, amikor a sz√ľlet√©se ut√°n lej√°tszottam neki. Biztosan fogok m√©g v√°s√°rolni ilyen zen√©t."

Egy 15 h√≥napos baba sz√ľlei:

"Minden alkalommal, amikor berakjuk Raimond Lap egyik CD-jét, a babánk rögtön kacarászni és nevetni kezd."

Az ajándék:

"Fi√ļgyermeket sz√ľltem. √Čdesany√°m szok√°sa szerint aj√°nd√©kcsomagot k√©sz√≠tett, amelyhez a Baba Zene CD-t is hozz√°fŇĪzte. A fiam mindig reag√°l a zen√©re, fŇĎleg, amikor nyugtalan. Most, n√©h√°ny h√≥nap eltelt√©vel, amikor berakjuk a CD-t, sikongat a gy√∂ny√∂rŇĪs√©gtŇĎl. A CD √°tseg√≠tett minket egy nagyon nyugtalan, √°lmatlan idŇĎszakon. Sz√≠vbŇĎl aj√°nlan√°nk olyan sz√ľlŇĎknek, akik alv√°si probl√©m√°kkal k√ľszk√∂dnek a bab√°val."

Az √©neklŇĎ baba:

"A 8 h√≥napos Nicky l√°nyom im√°dja a Baba Zene CD-t. Minden alkalommal, amikor lej√°tszom, abbahagy minden tev√©kenys√©get, √©s teljes figyelm√©t a hangfalaknak szenteli, ahonnan a hangokat hallja. Ez csod√°latos kikapcsol√≥d√°s neki. Mindig egy√ľtt √©nekli a CD-vel az elsŇĎ sz√°mot (a Daddy c√≠mŇĪt). √Ėr√∂m l√°tni √©s hallgatni. Biztos, hogy megvessz√ľk a m√°sodik Baba Zene CD-t is."
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Baba zene 1.
    Baba zene 1.
    77,96Ron
    57,31Ron (Kateg√≥ria: Gyerek zene)
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK