Keresés

51,80Ron
38,85Ron

Az igazi cig√°nyk√°rtya - Bucher Katalin
Bioenergetic Kiadó
Ajándék 36 lapos kártyacsomaggal


Bucher Katalin toll√°b√≥l √©s Hal√°sz Alexandra illusztr√°ci√≥ival most meg√ļjult form√°ban jelenik meg a cig√°nyk√°rty√°k val√≥di √©rtelm√©t megvil√°g√≠t√≥ k√∂nyv√ľnk.
Ňźsi, val√≥ban kipr√≥b√°lt sorsk√°rty√°val √©s a lapok jelent√©s√©vel ismerkedhet meg az Olvas√≥. A cig√°nyk√°rtya b√°r ugyanazt az egyetemes szimb√≥lumrendszert haszn√°lja, nem hasonl√≠t m√°s k√°rty√°khoz. Sorsvet√©sre, nem pedig j√≥sl√°sra alkalmas. Sorsunk pedig az adott idŇĎpillanatt√≥l f√ľggŇĎen v√°ltozik, v√°ltozhat. Fonal√°t a kez√ľnkben tartjuk. A cig√°ny vetŇĎk√°rtya seg√≠thet elemezni a m√°r bek√∂vetkezett √©letesem√©nyeket, sorsfordulatokat, elŇĎre jelezheti az elk√∂vetkezŇĎ idŇĎszak esem√©nyeit, √©s sorsunkban rejlŇĎ lehetŇĎs√©geink felt√°r√°s√°ban is seg√≠ts√©get ny√ļjthat. R√°k√©rdezhet√ľnk egy adott esem√©nyre, ak√°r v√°runk a bek√∂vetkezt√©re, ak√°r tartunk tŇĎle.
Valamennyien ugyanazt az elveszett boldogs√°gforr√°st keress√ľk - k√ľl√∂nf√©le eszk√∂z√∂kkel, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ utakon j√°rva. Ezeknek az utaknak √ļtjelzŇĎi a cig√°nyk√°rtya lapjai: a V√°gyakoz√°s, a HŇĪs√©g, a Gyermek, a H√°z, a Bossz√ļs√°g, a Rem√©ny, a Szerencse, a Szerencs√©tlens√©g, a Hamiss√°g, az Ellens√©g, a Szeretet, a H√°zass√°g, √©s a t√∂bbi. √Člet√ľnk kulcsfontoss√°g√ļ esem√©nyei v√°lnak √©rtelmezhetŇĎkk√© a javak, a sz√≠v, a f√©lelmek, a tiszt√°nl√°t√°s √©s a h√°rom seg√≠tŇĎ: a Husz√°r, az √Ėzvegyember √©s az √Ėzvegyasszony alakja r√©v√©n.
J√≥ sz√≥rakoz√°st, tanul√°st azoknak, akik m√°r profi k√°rtyavetŇĎk √©s azoknak is, akik most tal√°lkoznak elŇĎsz√∂r a cig√°ny vetŇĎk√°rty√°val!
A könyvhöz egy ajándék 36 lapos kártyacsomag tartozik.


ISBN: 9632911274
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 164
Méret [mm] : 165 x 237 x 29
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Az igazi cig√°nyk√°rtya - Bucher Katalin
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK