Keresés

55,31Ron
41,48Ron

Az elveszett t√°rgyak ŇĎrzŇĎje - Ruth Hogan
General Press Kiadó
Ha londoni s√©t√°ikat felid√©zve esz√ľkbe jut egy g√∂rnyedt alak, aki a fej√©t lehajtva a j√°rd√°kat √©s a csatornalefoly√≥k k√∂rny√©k√©t kutatja, akkor √∂n√∂k minden bizonnyal Anthony Peardew-val tal√°lkoztak. A f√©rfi harminc √©vvel ezelŇĎtt elvesz√≠tett egy med√°lt, amelyet a menyasszony√°t√≥l, Therese-tŇĎl kapott. Ugyanazon
napon a sors v√°ratlanul elragadta tŇĎle a szeretett kedvest is. EttŇĎl kezdve Anthonyt csak a rem√©ny √©lteti: ha siker√ľl r√°tal√°lnia az √©kszerre, tal√°n √©lete trag√©di√°j√°t is egy csap√°sra semmiss√© teheti. Mag√°ny√°ban az elvesztett, olykor jelent√©ktelennek l√°tsz√≥ t√°rgyak gyŇĪjt√©se mellett novell√°k √≠r√°s√°val t√∂lti ki napjait. Megsz√°llottan dolgozik tal√°lt kincseinek k√ľl√∂nleges t√∂rt√©netein. H√°zvezetŇĎnŇĎje, a h√°nyatott sors√ļ Laura maga is szinte egy Anthony megmentett darabjai k√∂z√ľl. IdŇĎvel az ŇĎ feladata lesz, hogy a gondosan katalogiz√°lt t√°rgyakat visszajuttassa az eredeti tulajdonosukhoz. Be kell azonban l√°tnia, hogy nem z√°rk√≥zhat be √∂r√∂kre az √≠r√≥ dolgoz√≥szob√°j√°ba, ki kell haszn√°lnia a k√≠n√°lkoz√≥ lehetŇĎs√©geket, hogy otthonoss√° tegye a saj√°t √©let√©t.
Ruth Hogan zseni√°lisan megkompon√°lt t√∂rt√©net√©ben a fantasztikum √©s a val√≥s√°g egym√°sba j√°tsz√≥ sz√°lai meghat√≥ 21. sz√°zadi mes√©t alkotnak. Az elveszett t√°rgyak ŇĎrzŇĎje az √ļjrakezd√©s √≠g√©ret√©t hozza az elveszetteknek, √©s rem√©nyt ad az √∂r√∂k keresŇĎknek.

ISBN: 9789634521365
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 312 oldal
Méret: 125 x 30 x 200
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Az elveszett t√°rgyak ŇĎrzŇĎje - Ruth Hogan
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK