Keresés

74,00Ron
55,50Ron

Az elveszett jelkép - Brown, Dan
Gabo Könyvkiadó
Megker√ľlt, ami elveszett...
Robert Langdont, a Harvard szimb√≥lumkutat√≥j√°t az utols√≥ percben k√©rik fel egy esti elŇĎad√°sra a washingtoni Capitolium √©p√ľlet√©ben. K√∂zvetlen√ľl meg√©rkez√©se ut√°n azonban egy h√°tborzongat√≥ szimb√≥lumokkal rejtjelezett, nyugtalan√≠t√≥ t√°rgyat fedeznek fel a Rotunda kellŇĎs k√∂zep√©n. Langdon egy ŇĎsi megh√≠v√≥t k√∂zvet√≠t benne, amely a titkos ezoterikus b√∂lcsess√©g r√©g letŇĪnt vil√°g√°ba invit√°lja megfejtŇĎj√©t.
Amikor brut√°lisan elrabolj√°k Peter Solomont, a h√≠res filantr√≥pot √©s szabadkŇĎmŇĪvest, Langdon nagyra becs√ľlt mentor√°t, a professzor r√°√©bred, hogy csak √ļgy mentheti meg bar√°tja √©let√©t, ha elfogadja a rejt√©lyes megh√≠v√°st √©s k√∂veti az utat, ak√°rhova vezessen is.
Langdon gyorsan ott tal√°lja mag√°t Amerika legnagyobb hatalmi k√∂zpontj√°nak sz√≠nfalai m√∂g√∂tt, a v√°ros l√°thatatlan termeiben, templomaiban, alag√ļtjaiban. Ami mindeddig ismerŇĎs volt, az most √°tv√°ltozik egy mesterien elleplezett m√ļlt titokzatos, f√©lhom√°lyos vil√°g√°v√°, amelyben szabadkŇĎmŇĪves rejt√©lyek √©s sosem l√°tott felfedez√©sek vezetik ŇĎt az egyetlen lehets√©ges √©s felfoghatatlan igazs√°ghoz.
Az elveszett jelk√©p az eltitkolt hist√≥ri√°k, misztikus ikonok √©s k√≥dok ragyog√≥an √∂sszecsom√≥zott szŇĎttese; intelligens, vill√°mgyors temp√≥j√ļ thriller, amelyben egym√°st √©rik a meglepet√©sek. Hiszen mik√©nt azt Robert Langdon felfedezi nincs p√°ratlanabb vagy megrend√≠tŇĎbb, mint az a titok, amely mindv√©gig a szem√ľnk elŇĎtt volt...ISBN: 9636893316
Kiadva : 2009.
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Az elveszett jelkép - Brown, Dan
    Az elveszett jelkép - Brown, Dan
    74,00Ron
    55,50Ron (Kateg√≥ria: Thriller)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK