Keresés

64,57Ron
48,43Ron

Az Arab l√°nya - Brown, Borsa
√Ālomgy√°r Kiad√≥
Várható megjelenés: 2016.10.14.

Szenvedély Kelet és Nyugat között

Gamal, a sza√ļdi kir√°lyi csal√°d tagja, megkapja √©lete legnagyobb feladat√°t: fel kell nevelnie magyar szerelm√©tŇĎl sz√ľletett gyermek√©t, Ann√°t - nem is ak√°rhol: saj√°t haz√°j√°ban, Sza√ļd-Ar√°bi√°ban. A csal√°d nem n√©zi j√≥ szemmel a h√°zass√°gon k√≠v√ľli kisl√°ny √©rkez√©s√©t. De ha ez nem lenne el√©g, a sors m√©g egy megoldhatatlannak tŇĪnŇĎ kih√≠v√°st k√ľld Gamalnak...
Vajon k√©pes egy apa egyenlŇĎs√©get tenni gyermekei k√∂z√∂tt, amikor azt a vall√°si trad√≠ci√≥k szerint nem is volna szabad? Lehet boldog egy ilyen zord vil√°gban egy √°rtatlan kisl√°ny, akinek m√°r sz√ľlet√©sekor megpecs√©telŇĎdik a sorsa? Mire k√©pes az apai sz√≠v? Mire k√©pes egy mostoha?
A hatalmas sikert aratott Az Arab c√≠mŇĪ reg√©nyben megismert√ľk egy sz√≠vbemarkol√≥ szerelem t√∂rt√©net√©t. Az Arab szeretŇĎje a magyar nŇĎ szem√©vel mutatja be ugyanezt az √©rzelmi hull√°mvasutat. Az Arab l√°ny√°ban a kettej√ľk szerelme gy√ľm√∂lcs√©nek √©lete bontakozik ki, mik√∂zben Gamal lelke is √ļj √©letre kel.

Borsa Brown k√ľl√∂nleges, sz√≥kimond√≥, ugyanakkor √©rzelmes √©s szenved√©lyes, erotik√°ban bŇĎvelkedŇĎ √≠r√°sai nem v√©letlen√ľl v√°ltak az olvas√≥k kedvenceiv√©. Az √≠r√≥nŇĎ a m√°r megszokott st√≠lusban folytatja a t√∂rt√©netet, mely ism√©t bŇĎvelkedik √©rzelmi magass√°gokban √©s m√©lys√©gekben.

ISBN: 6155596605
Kiadva : 2016
Oldalsz√°m : 472
Kötésmód : ragasztott kartonált
Méret [mm] : 130 x 197 x 31
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Az Arab l√°nya - Brown, Borsa
    Az Arab l√°nya - Brown, Borsa
    64,57Ron
    48,43Ron (Kateg√≥ria: Erotikus)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK