Keresés

44,40Ron
33,30Ron

Arany, tömjén, mirha - Gárdonyi Géza
Lazi Kiadó
Karácsonyi elbeszélések

A k√∂tet a kar√°csony t√©mak√∂r√©hez kapcsol√≥d√≥ G√°rdonyi-novell√°kb√≥l k√∂z√∂l v√°logat√°st. "Az √©n aranyom nem a hegyek b√°ny√°ib√≥l val√≥, az √©n t√∂mj√©nem nem Ar√°bia illatf√°in termett, az √©n mirh√°m nem testi sebeket enyh√≠t, de csak oda viszem, ahov√° a Napkeleti H√°rom" - √≠rja G√°rdonyi az elŇĎsz√≥ban. Ennek szellem√©ben, √≠r√≥i, emberi hitvall√°s√°nak megfelelŇĎen sorakoznak a k√∂tetben a h√°rom ciklusba rendezett evang√©liumi jelenetek √©s a kar√°csonyi √ľnnepk√∂r hangulat√°t id√©zŇĎ sz√©p mes√©k.

Bibliai t√∂rt√©netek elevenednek meg az elsŇĎ r√©sz √≠r√°sai nyom√°n, a m√°sodikban a kar√°csony emberi aspektusai jelennek meg, m√≠g a harmadik r√©szben jobb√°ra a misztikum uralkodik, a huszadik sz√°zad mes√©i az egykori csod√°k tov√°bb√©l√©s√©rŇĎl adnak h√≠rt.

Ide√°lis kar√°csonyv√°r√≥ ez a v√°logat√°s - s az adventi v√°rakoz√°sban telŇĎ idŇĎszak komoly tartalommal t√∂ltŇĎdhet meg √°ltaluk -, mellyel megsz√≥l√≠thatjuk az "√©jek √©j√©t", hogy azt√°n "√©gbe n√©zŇĎ arccal v√°rjuk a b√∂lcsek √°lm√°nak megval√≥sul√°s√°t, az √∂r√∂k b√©ke angyal√°nak megjelen√©s√©t a f√∂ld felett

ISBN: 9789632673073
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m: 224 oldal
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Kötés: kemény kötés
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Arany, tömjén, mirha - Gárdonyi Géza
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK