Keresés

24,03Ron
18,02Ron

Angyali történetek a pokolból - Vujity Tvrtko
Alexandra Kiadó (A)
A nagy sikerre val√≥ tekintettel most √ļjra megjelenik a Pokoli t√∂rt√©netek - Angyali t√∂rt√©netek sorozat valamennyi k√∂tete!

A Pulitzer-eml√©kd√≠jas Vujity Tvrtko a tŇĎle megszokott, hihetetlen√ľl izgalmas, olykor k√∂nnyfakaszt√≥ vagy √©ppen mulats√°gos t√∂rt√©neteket mutat be lebilincselŇĎ sorozat√°ban.
- Megismerhetik a vil√°g egyik legnyomor√ļs√°gosabb orsz√°g√°t, Sierra Leon√©t. Ahol emberek halnak √©hen, ahol gyakoriak a t√∂meggyilkoss√°gok, ahol emberi v√©rrel √≠rj√°k a t√∂rt√©nelmet. Itt, a pokol legm√©lyebb bugyr√°ban egy magyar l√°nynak teljes√ľlt a legnagyobb √°lma: h√ļsz√©ves kor√°ban, √©let√©ben elŇĎsz√∂r, √°t√∂lelhette a saj√°t √©desapj√°t.
- Meglátogathatják Csitát, a Tarzan-filmek majomlegendáját, aki a világ legöregebb csimpánzaként egy állatszínészeknek berendezett luxusotthonban él.
- Fellapozhatják Tvrtko szarajevói naplóját, hogy lássák mire vagyunk képesek mi, emberek.
- Nagyokat der√ľlhet√ľnk annak a budapesti fiatalembernek a furfangos √∂tlet√©n, aki p√°r √©vvel kor√°bban elhat√°rozta, hogy kijut az ath√©ni olimpi√°ra, m√©ghozz√° kong√≥i sportol√≥k√©nt.
- Eljuthatunk Jégföldre, a sarkkör közelébe, ahol a magyarok szó szerint a jég hátán is megélnek.
- Megismerhetik a Szahara egyszerre lenyŇĪg√∂zŇĎ √©s f√©lelmetes vil√°g√°t, a beduinok, tuaregek √©s m√≥rok √©let√©t, no √©s egy magyar nyugd√≠jas igaz mes√©j√©t. Egy asszony√©t, aki a sivatagban tal√°lta meg a boldogs√°got, ott, ahol az √©g a f√∂lddel √∂ssze√©r.

Az Angyali t√∂rt√©netek seg√≠ts√©g√©vel kereszt√ľl-kasul beutazhatj√°k a F√∂ldet, Kaliforni√°t√≥l Fekete-Afrik√°ig, Tiszak√©csk√©tŇĎl a sarkk√∂rig. Vujity Tvrtko torokszor√≠t√≥ vagy √©ppen mosolyra fakaszt√≥ t√∂rt√©netekkel v√°rja √∂n√∂ket.


ISBN: 9633574577
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 368
Méret [mm] : 135 x 208 x 23
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Angyali történetek a pokolból - Vujity Tvrtko
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK