Keresés

64,73Ron
51,78Ron

Ami összeköt - Justin Trudeau
Athenaeum Kiadó
Vajon elŇĎny vagy h√°tr√°ny, ha egy t√∂rt√©nelmi jelentŇĎs√©gŇĪ eln√∂k fiak√©nt l√°tjuk meg a napvil√°got? K√©pesek vagyunk elviselni, hogy eg√©sz √©let√ľnket a nyilv√°noss√°g elŇĎtt kell le√©ln√ľnk? Hogyan √©lj√ľk meg a saj√°t trag√©di√°inkat √©s boldog pillanatainkat, ha azok nem csak r√°nk tartoznak?

Vajon kicsoda Justin Trudeau? Kanada minisztereln√∂ke most v√©gre felt√°rja, mi vezette el azokhoz az eszm√©khez, amelyek ma politikai tev√©kenys√©g√©t befoly√°solj√°k. Megtudhatjuk, milyen kapcsolat fŇĪzte √©s fŇĪzi a gy√∂ny√∂rŇĪ Sophie Gregorie-hoz. V√©gre meg√©rthetj√ľk, Justin fiatalemberk√©nt hogyan tal√°lta meg saj√°t hangj√°t, √©s mi√©rt d√∂nt√∂tt √ļgy, hogy politikai p√°ly√°ra l√©p.
Betekint√©st nyerhet√ľnk abba, hogy Trudeau mik√©ppen kezelte a 2011-es liber√°lis veres√©get, √©s hogyan reag√°lt arra, hogy a kanadai n√©p l√°tsz√≥lag teljesen elvesz√≠tette a kapcsolatot a Liber√°lis P√°rttal. Vajon mi motiv√°lta abban, hogy a neh√©zs√©gek ellen√©re folyamatosan seg√≠tette a p√°rt meg√ļjul√°s√°t?

Justin Trudeau meggyŇĎzŇĎd√©se, hogy Kanad√°t √©pp a soksz√≠nŇĪs√©ge erŇĎs√≠ti √©s teszi naggy√°. √Čs hogy mi a titok? Mit kell tenni, hogy egy orsz√°g felvir√°gozzon? Ne azt keress√ľk, ami elv√°laszt, hanem mindig azt, AMI √ĖSSZEK√ĖT!

ISBN: 9789632936918
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 280 oldal
Méret: 125 mm x 30 mm x 200 mm
Kötés: Kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Ami összeköt - Justin Trudeau
    Ami összeköt - Justin Trudeau
    64,73Ron
    51,78Ron (Kateg√≥ria: Egy√©b)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK